Magasinet M!

Ingen onani i en måned? Fire frivillige tog udfordringen op

Ingen spiller i en måned; but why?BuzzFeed fik på en eller anden måde tre mænd og en enkelt kvinde til at opgive onani i en måned. Vi taler altså ingen onani. I en hel måned. Godt så.

Den kvindelige deltager, Kelsey, startede ud med en melding, der lød: “I absolutely masturbate everyday”, imens det for den mandlige deltager, Winston, typisk var "once when I wake up and once after I work out". Alt tydede derfor på, at det ikke ligefrem var en udfordring, deltagerne så frem til. 

“I just felt like I had turned in to like an animal and I had to like fight these urges”

Det viste sig da også hurtigt, at det ikke var en let opgave, deltagerne var blevet stillet. Oplevelsen medbragte stress og frustration, og Elvis endte med at finde forløsning i at spise meget mere pizza og is, end han var vant til. Ricky fandt også oplevelsen hård og frustrerende, men han forsøgte at vende frustrationen til noget positivt: “I work out a lot more, getting in shape”. Udover den ekstra motion var meldingen klar: Deltagerne nød ikke forsøget!

ANNONCE
Ingen onani i en måned? Fire frivillige tog udfordringen op

Endelig oprandt dagen for forsøget, og deltagerne var mildest taget lettede. Ricky var mest positivt stemt over forsøget, og han råder derfor til at opgive onani i en måned, hvis du gerne vil lære at beherske din krop og dit sind. De andre deltagere var dog ikke lige så begejstrede, og meldingen fra Winston er klar: 

“No, I would not do this challenge. There is no reason. If you really want to learn something about yourself, go live with monks and learn some shit in the mountains”

All right then. Konklusionen er vist klar. Giv afkald på din daglige spiller, hvis du hellere vil være irritabel, frustreret og tage 5 kilo på fra alt det junk, du ender med at spise.. nej, vel? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE