Magasinet M!

Ingen pis i Thisted!

Næverne sidder løst på de lokale i Thisted, men det skal ikke afholde nogen fra at have en sjov aften. Og da slet ikke M!.

Ingen pis i Thisted!
DUEN: ***
Diskoteket har eksisteret som Duen i 23 år, men lider ikke spor af metaltræthed. Der er godt udsyn til pigerne på dansegulvet, og baren er nem at komme til. Dj?en tryller fint med sine hænder, men det er til gengæld også kun ham, der er vågen nok til at stoppe voldelige fyre.
DAMPMØLLEN:  ****
Efter sigende Danmarks Største Diskotek, men den titel er der vist flere, der råder over. Der er evigt gang i det store dansegulv, hvor Thisteds lækkerbiskner udnytter deres fulde potentiale.
PIGE TIL MAND:  ****
Der var faktisk en lettere overvægt af piger. Måske fordi de ikke har så meget at vælge imellem, for enten er fyrene helt unge, eller også har de overskredet salgsdatoen.
SKALLERISIKO:  *****
Der er voldsomt mange thistedboer, der ynder at udsmykke deres hænder med blod fra din næse. Én fyr havde fået klask fem gange, da aftenen var omme. Mest af alt fordi han stadig trak vejret.
BABERATING:
  ***
Pigerne er mange og søde, især at se på. Du kan også risikere at hive en ordentlig krampe i land, men lad nu det ligge.
SCOREMULIGHEDER:  ****
Fyrene har det måske med at tjatte for meget til hinanden, for udefrakommende fyre har stor interesse hos Thisted-pigerne. Du har med andre ord gode chancer, hvis udseende og talegaverne er nogenlunde i orden.
I ALT: ****
Med to diskoteker og uanede opvarmningsmuligheder er Thisted et glimrende sted at bruge sine penge, hvis du vil have fuld valuta for dem. Og det er hvad enten du er til mad, øl eller tøsebørn.

WEBADRESSER:
www.diskotek-duen.dk
www.thisted-dampmollen.dk
www.bryggen.eu
www.gate7.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce