Magasinet M!

Ingen planer i weekenden? Tjek landets fedeste bilshow i Odense

Auto Show Danmark finder sted i denne weekend

Over de seneste år har Auto Show Denmark vokset sig større og større, og i år bliver det endnu vildere. 

I weekenden 17. og 18. august, er der lagt op til en seriøs omgang carporn, hvor du blandt andet kan tjekke en kæmpe håndfuld superbiler, blandt andet den nye Lamborghini Huracán EVO - eller noget mindre vildt men mindst lige så interessant, den nye Toyota Supra, der endelig er kommet til Danmark

ANNONCE
Ingen planer i weekenden? Tjek landets fedeste bilshow i Odense

"Der kommer en del spændende biler fra udlandet. Blandt andet Mercedes-tuneren RENNtech, som har sat flere rekorder med deres vilde biler på Nürburgring.

De tager en Mercedes-AMG GT R R760 og familiebilen over dem alle, en E63 R820, med på deres stand. Og ja, tallene betyder antallet af hestekræfter, så det er toppen af tyske feinschmeckere, der kommer til Danmark denne weekend," forklarer Kasper Erling, en af arrangørerne bag showet.

ANNONCE
RENNtechs bud på den ultimative familebil - 820 heste under hjelmen - Ingen planer i weekenden? Tjek landets fedeste bilshow i Odense RENNtechs bud på den ultimative familebil - 820 heste under hjelmen

Værd at tjekke ud:

Tyske Don Octance medbringer verdens hurtigste VW Polo - en seriøs omgang tuning har bragt vognen op på 1400 hestekræfter - med en dertil følgende, nødvendig faldskærm. 

I Race-areanen, der er bygget op udenfor hallerne, vil der syv gange over weekenden blive afholdt køreshows med blandt andet rallybiler, karts, driftbiler og små formelbiler, mens finske Black Smoke Racing giver et crazy show i diesel-drifting med enorme mængder af dækrøg til følge. 

Fra Norge dukker den norske røgmaskine op, en 1300 hestes Audi RS4 Quattro, der kan et og andet med at æde dæk.

Hvis der er nogle der skal overtales til familieudflugt, er det værd at nævne at Ramasjangs Motor-Mille og youtuberen Alexander Husum også dukker op til showet - og at der er udsigt til at kigge nærmere på monster-trucks og racing-simulatorer. 

ANNONCE
Ingen planer i weekenden? Tjek landets fedeste bilshow i Odense
Auto Show Danmark

Hvornår: 17. og 18. august 2019

Hvor: Odense Congress Center - Ørbækvej 350, 5220 Odense.

How much: Endagsbillet voksen 250,- Weekendbillet voksen 350,- (Eller køb den online til 245,-)

Læs meget mere om Auto Show Denmark på auto-show.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt