Magasinet M!

Ingen sex før ægteskabet - Vil pigerne acceptere det?

19-årige Jonas tror ikke på sex før ægteskabet. Derfor har han spurgt vores kvindelige brugere, hvad de synes om det. Er det et go eller no-go? Få svaret her.Ingen sex før ægteskabet - Vil pigerne acceptere det?

Jeg tror ikke på sex før ægteskabet. Det kan virke overvældende for nogen; men det er min beslutning, og det har jeg det super fint med. Dog vil jeg gerne høre jeres meninger, eftersom jeg desværre tror, de fleste har svært ved at acceptere det.

- Jonas, 19

Det er ikke hver dag, vi støder på mænd, der ikke tror på sex før ægteskabet. Men når vi endelig gør, skal de også have opmærksomhed. For respekt for det (ikke, at vi selv ville gøre det).

Vi lever dog i en tid, hvor det modsatte af sex er ret tabubelagt. Derfor har flere nok også svært ved både at forstå og acceptere Jonas' valg. Men hvad siger vores piger egentlig til? Se alle svarene her.

Inde på hvadsynes.mmm.dk kan du ligeledes spørge pigerne om alt, hvad du måtte brænde inde med, lige som du kan svare på pigernes ofte ret frække spørgsmål.

ANNONCE
Del

Seneste nyt