Magasinet M!

Ingen strøm, én vinder: Gel Blaster Barracuda vinder opgøret med manuel manpower

Den nye pump-action blaster fylder hele målskiven med ét skud

Gel Blaster-fænomenet er blæst ind over Danmark som en ny dille, der for alvor kommer til at dominere legepladserne til sommer for store og små.

Det smarte blaster-system med vand-gellets er nemt at gå til og sørger for, at du altid har ammo ved hånden - en opskalering af den gængse vandkamp, hvor man ikke længere skal bruge tid på at fylde sit vandgevær eller vandballoner: Men i stedet arbejde i strategi, ammunitionsbeholdninger og krigsførsel. 

Men skal du være lidt foran de andre i kampens hede, så har Gel Blaster lanceret deres badboy, som går under navnet Barracuda. Forestil dig scenen i The Expendables, hvor Terry Crews tordner ind og redder dagen med sin bestialske shotgun.

ANNONCE
Gel Blaster Barracuda

Pump action design: Ingen batterier påkrævet, blot pump for at lade og træk i aftrækkeren for at affyre.
Antal affyringer: Blaster 6 Gellets™ på én gang ved samme hastighed som batteridrevne blasters. Udstyret med 3 løb, som hver affyrer 2 Gellets®, hvilket giver 6 Gellets® per affyring.
Anvendelse: Perfekt til nærkamps- og teamplay.
Ydeevne: Affyrer Gellets med en hastighed på  op til 40 meter/sek.
Hopper kapacitet: Lavprofil, indbygget hopper design med plads til op til 600 Gellets®.
Antal skud per hopper: Op til 100 affyringer per hopperfyldning.
Nem genopfyldning: Slider-design muliggør genopfyldning på få sekunder.
Anvendelighed: Kan bruges under alle forhold uden bekymring for batteristatus.

ANNONCE

Mens præcision, skud-rækkevidde og træfsikker præcision når dig rigtig langt, hvis du eksempelvis udstyrer dig med deres flagship-model Surge XL. Men hvis du er typen, der går all-in på ammunition og ikke har planer om at blive fanget bag fjendens linjer uden backup?

Barracuda har din ryg. 

ANNONCE
Gel Blaster Barracuda - Launch trailer
?si=bRiwt4rTaviFEdTw
Gel Blaster Barracuda - Ingen strøm, én vinder: Gel Blaster Barracuda vinder opgøret med manuel manpower Gel Blaster Barracuda

Sådan fungerer Barracuda

Barracudaen er strømfri, har et stort og rummeligt magasin til 600 gellets og så sørger den for at eliminere fjender i et stort område med et enkelt skud. En kæmpe fordel, at man ikke skal lade den op hver gang - den er altid klar til kamp. 

Barracuda går back-to-basics med manuel pump-action, der skyder 6 gellets på én gang, så du sikrer dig en større skudflade - den er desuden en pendant til en shotgun, så den er genial til close combat og de situationer, hvor du bare skal blæse fjenden ud i horisonten. 

Det er lidt af en kraftkarl, men stadig en letvægts-blaster, du lige snildt kan gemme på ryggen i en strop eller rygsæk til stor overraskelse, når du sniger dig ind i modstanderens lejr. 

Det er svært ikke at blive begejstret som en lille skoledreng, når man lige lader sin Barracuda med pump-action effekt - kommer fra det fra to 30+-årige journalister, der mindes tilbage til dagene, hvor man legede Arnold Schwarzenegger. 

ANNONCE
Gel Blaster Barracuda - Ingen strøm, én vinder: Gel Blaster Barracuda vinder opgøret med manuel manpower Gel Blaster Barracuda

Væk det indre barn i gammelfar til Fars Dag

Fars dag er lige om hjørnet, og hvis du ligesom ca. 99,9 procent af Danmarks befolkning har svært ved at finde på, hvad man skal give manden, der har alt - så er Gel Blaster måske en ting, han ikke havde set komme.

Når først han får serveret en Gel Blaster i hænderne, fyldt op med gellets og får besked på at skyde løs i haven, så skal du nok se en ældre herre vende tilbage til legeuniverset. 

Og hvis du har en matchende Barracuda snakker vi altså små 100 pump-action-ladninger, før I begge løber tør for ammunition i kampen om arvebetingelserne i baghaven!

Barracuda har meldt sin entre i Gel Blaster-scenen med en tour de force, der sikrer dig overhånden i næste gellet-kamp. Skal du have en med?

Gel Blaster Barracuda har netop ramt butikkerne til en vejledende pris på 449,- kroner. Gel Blaster kan blandt andet købes i Bilka, Elgiganten og Føtex. Find nærmeste forhandler her.

ANNONCE
Gel Blaster Barracuda - Ingen strøm, én vinder: Gel Blaster Barracuda vinder opgøret med manuel manpower Gel Blaster Barracuda
Del

Seneste nyt