Magasinet M!

Ingen tør og bør besøge denne ø: Den lokale stamme dræber ALLE der bevæger sig for tæt på

Mange danskere rejser hvert år til Indien og Thailand. Er du en af dem, bør du nok holde dig fra at besøge denne ø.

Ingen tør og bør besøge denne ø: Den lokale stamme dræber ALLE der bevæger sig for tæt på

Andamanerne er en topisk ø-gruppe, der ligger i Det Indiske Ocean lige mellem Indien og Thailand, men hører med til førstnævnte. Den består af 204 øer, hvor flere af dem hvert år besøges af mange turister. Men sætter du dine fødder på North Sentinel Island, risikerer du at komme slemt til skade - eller i værste fald dræbt. Hvorfor? Jo, øen beboes af den oprindelige befolkning, der har formået at holde både britiske og senere indiske myndigheder helt borte, og som i dag lever som en helt isoleret og uberørt befolkning. Og de giver ikke en fuck for folk, der prøver at nå deres paradis.

Det skriver sitet Unilad.

ANNONCE

Sentinelese-stammen har kaldt deres ø for "hjem" i mere end 60.000 år. Hver gang folk har forsøgt at besøge øen, er de blevet jaget bort af drabelige mænd med spyd - og de, som er sluppet derfra med livet i behold, er heldige.

Tilbage i 2006 blev et par fiskere, som kom for tæt på øen angiveligt taget til fange og slagtet af den morderiske stamme. Selv humanitære organisationer, der forsøgte at hjælpe efter mega-tsunamien i 2004, førte til sammenstød, da stammen skød med pile efter helikopter, som forsøgte at kaste mad og førstehjælps-pakker ned på øen.

ANNONCE

Stammen, der angiveligt stadigvæk ikke kender til ild, har i sinde at dræbe alle, som kommer for tæt på bredden, ved hjælp af våben lavet af metal, der skyller op på land fra skibsvrag i nærheden. Det er ikke forkert at sige, at Sentinelese-stammen er en af de sidste stenalder-stammer, der findes på Jorden. Så pas på, hvor du begiver dig hen, næste gang du enten er i Thailand eller Indien. Du vil altså IKKE besøge North Sentinel Island.

ANNONCE
Del

Seneste nyt