Magasinet M!

Insider-rygter hos Marvel indikerer: Hugh Jackman vender tilbage som Wolverine i Avengers: Secret Wars

"Disney gonna make you do it till 90!".

Hugh Jackman ser ud til at have flere kløer gemt i ærmet i sin rolle som Wolverine.

 Selvom han officielt sagde farvel til karakteren efter James Mangolds anmelderroste film Logan i 2017, chokerede han fans ved at vende tilbage i den kommende Deadpool & Wolverine-film, hvor en af de mest ikoniske team-ups fandt sted på det store lærred.

Men det, der oprindeligt blev antaget at være en engangsforestilling, kan efter sigende vise sig at blive noget helt andet.

Jackman forventes at gentage sin rolle som Wolverine i den stærkt imødesete Avengers: Secret Wars i 2027. Secret Wars er et af Marvels største crossover-eventyr, hvor helte og skurke fra forskellige universer mødes i en episk kamp, hvilket åbner op for uendelige muligheder for karakterinteraktioner og uforglemmelige øjeblikke. Dette plot fra tegneserierne er kendt for at bringe sammen karakterer, som fans aldrig havde forventet at se på samme skærm, og Jackmans Wolverine kan meget vel blive en central figur i dette kaos.

Men det mest spændende rygte er, at Jackman måske ikke siger farvel til Wolverine efter Secret Wars. Ifølge trofaste Marvel-kilder via ComicBookMovie er Jackman ikke bare tilbage for denne ene film, men kan fortsætte som Logan i det udvidede Marvel Cinematic Universe (MCU). Der spekuleres endda i, at han og Ryan Reynolds, der spiller Deadpool, allerede har diskuteret muligheden for flere film sammen, givet den enorme succes af deres seneste projekt, der netop har passeret $1 milliard i indtjening globalt.

Selvom Marvel Studios på et tidspunkt vil introducere en ny skuespiller som Wolverine i deres kommende X-Men-reboot, er udsigten til, at Jackman bliver hængende i MCU, en spændende tanke for mange fans. Hans tilbagevenden som Logan, kombineret med Secret Wars potentiale, kunne føre til nogle af de mest mindeværdige øjeblikke i Marvel-historien.

Hvad tror folket - er Wolverine tilbage til flere film?

ANNONCE
Del

Seneste nyt