Magasinet M!

Instacrush: Anneline Oksbjerre

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story.

Denne uge præsenterer vi Anneline Oksbjerre, som tidligere har været Ugens Instababe tilbage i 2017

Vi har taget endnu en snak med Anneline, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden.

ANNONCE
Instacrush: Anneline Oksbjerre

Nu er det tre år siden, at du var Instababe - der må være sket en del i dit liv - fortæl lidt mere om det?

Jeg er startet på en kandidatuddannelse, som jeg er færdig med her den 2. Juni. Så det har taget en del tid - det har jo været to år. Så har jeg egentlig bare haft et stort fokus på at træne rigtig meget - det er så blevet ødelagt af Corona. Og ellers nyder jeg meget livet med vennerne, og prøver at leve i nuet. Det har været mit fokus de sidste par år.


Udannelsen er kultur, kommunikation og globalisering. Med et organisations- og ledelsesperspektiv. Så jeg bliver Cand.Mag her til juni en gang. 

Her i Corona-tiden har det betydet, at man bare skal sidde i sin lejlighed og skrive. Man kan jo ikke rigtig komme ud nogen steder. Alt er bare sat på pause, ligesom for alle andre, jo. Det er ret vildt. I starten var det rigtigt svært at koncentrere sig, men nu er jeg kommet i gang.

ANNONCE
Instacrush: Anneline Oksbjerre

Hvad får du tiden til at gå med for øjeblikket?

Gåture, masser af gåture - ligesom alle andre. Opgaveskrivning og så lidt hjemmetræning, hvis motivationen er der. Hvilket den ikke rigtig er. Når jeg endelig kommer i gang, har jeg købt en elastik til armøvelser - og ellers står den på løbeture og en masse maveøvelser. Så godt som man nu kan derhjemme. 

Men mit fokus her i coronatiden har været at være så positiv omkring det hele (som muligt). Og bare tage en dag ad gangen. 


Har du lært noget nyt om dig selv siden sidst?

Som person har jeg lært at hvile mere i mig selv, og hvile mere i den jeg er. Ikke at sammenligne sig selv med andre. Og bare hele tiden gøre meget for at være den bedste version af mig selv. Den der indstilling om at alt ikke behøver at gå efter en plan, og bare embrace hver dag, som den kommer. Der er jeg blevet mere sikker på mig selv. 

ANNONCE
Instacrush: Anneline Oksbjerre

Hvad glæder du dig mest til, når landet bliver lukket op igen?

Helt klart at kunne være sammen med mennesker, venner og familie på en anden måde end i dag. Og så glæder jeg mig da helt vildt til at kunne dresse op i kjole og stiletter i byen med alle pigerne. Den helt gode, dyre tur. Den hvor den bare skal have helt gas på dansegulvet. 

Og så glæder jeg mig også til at kunne sidde på åen og drikke et glas vin med en veninde - og bare være i det. Det med at kunne udnytte byen på en anden måde end nu. Jeg er en mega ekstrovert person. Jeg har meget brug for at dyrke de relationer. Så Corona har været et fængsel for mig. Jeg var vant til at have aftaler hele tiden. Café onsdag aften - i byen lørdag - aftaler hele tiden. 

Men krisen har hjulpet til, at man har stoppet op og fundet ud af, at der er nogle større ting i livet, nogle vigtigere ting. Sundhed og sådan nogle ting - og at man har det godt.  

Du kan følge Anneline på Instagram.

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til redaktionen på [email protected]. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt