Magasinet M!

Instacrush: Cecilie Kyed

I mænd vil hellere fare vild end at spørge om vej.

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Cecilie Kyed, som tidligere har været Ugens Instababe. Hun påstod bl.a., at vi mænd hellere vil fare vild end at spørge om vej, hvilket jo slet ikke passer. Hun fortalte også om hendes drøm om karriere i politiet.

Vi har taget endnu en snak med Cecilie, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden. God læsning!

Vis dette opslag på Instagram

Sjældent syn, men værsågod ?

Et opslag delt af ??????? ???? (@_ceciliekyed) den

ANNONCE

Instacrush #19: Cecilie Kyed

Instagram: _ceciliekyed

Hvad er der sket, siden du sidst var på M!, hvilket jo er et stykke tid siden?

Jeg er flyttet ind til min kæreste i København for omkring 3 måneder siden, hvilket jeg er mega glad for. Jeg har fået mig et arbejde inde på Strøget, så lige nu arbejder jeg bare og nyder livet i Hovedstaden. 

Hvor kommer drømmen fra at blive politibetjent? Og er du igang med militæret nu?

Jeg har altid gerne ville have et arbejde, hvor dagene ikke bare flyder sammen i de samme, kedelige rutiner. Jeg vil gerne være aktiv og have kontakt til mennesker, og så ligger det bare lidt til min familie at have et arbejde indenfor retssystemet. Jeg startede i militæret i februar 2019 som en "forberedelse" til politiet, men jeg fandt desværre ud af, at det overhovedet ikke var noget for mig. Det var selvfølgelig mega ærgerligt og ydmygende at måtte stoppe, men da jeg som sagt kun så militæret som en "forberedelse" til politiet, så så jeg ikke den store grund til at blive derinde, da det jo ikke var det, jeg ville vælge som karriere i fremtiden alligevel.

Hvis man virkelig skal feje benene væk under dig, hvad skal man så gøre?

Han skal have et dejligt smil, og så skal han kunne få mig til at grine. Derudover skal vi selvfølgelig bare klikke med hinanden og have god kemi fra start.

Hvornår føler du dig allermest sexet?

Jeg føler mig mest sexet og tilpas i min krop, når jeg får passet min træning. Den betyder utrolig meget for mig, og hvordan jeg har det med mig selv, så det er klart den største faktor. Og så skader det jo aldrig med nyt lingeri indimellem.

Din Instagram oser af booty-billeder - er det noget, du tit bliver komplimenteret for?

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde nej. Min numse er nok dét ved min krop, som jeg er allermest stolt af, da jeg har arbejdet hårdt for den i fitnesscenteret. Selvfølgelig er det mest mænd, der komplimenterer den, men jeg får også flere og flere komplimenter fra piger, hvilket jeg bare synes er fedt.

Hvad er det mærkeligste kompliment du nogensinde har fået?

Jeg fik engang en forholdsvis mærkelig besked på Instagram af en mand, som anklagede mig for at være på steroider, hvilket overhovedet ikke gav nogen mening. Men, jeg tog det bare som et kompliment, selvom det var meget underligt. 

Rul ned for at se flere billeder af Cecilie

Vis dette opslag på Instagram

????

Et opslag delt af ??????? ???? (@_ceciliekyed) den

Vis dette opslag på Instagram

Galla var en fornøjelse ??

Et opslag delt af ??????? ???? (@_ceciliekyed) den

Vis dette opslag på Instagram

Another one ?

Et opslag delt af ??????? ???? (@_ceciliekyed) den

Vis dette opslag på Instagram

Feeling blessed atm ?

Et opslag delt af ??????? ???? (@_ceciliekyed) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE