Magasinet M!

Instacrush: Cecilie Vahl

Hvis ikke hun kan lide din duft, ja så er du ude.

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Cecilie Vahl, som tidligere har været Ugens Instababe. Her fortalte hun bl.a. om, at hun netop havde færdiggjort værnepligten på Bornholm og om det at være en rigtig gamer-nørd. Dét de fleste af jer nok husker er jo, at ingen har slået hende i Call of Duty - endnu. 

Vi har taget endnu en snak med Cecilie, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden. God læsning!

ANNONCE

Instacrush #18: Cecilie Vahl

Instagram: cecilievahl

Det er ved at være et stykke tid siden, at du sidst var på M!. Hvad er der sket siden da?

Jeg har været privilegeret nok til at fylde 25 år for nylig uden at være gift, så jeg kan nu kalde mig selv kanel mø. Som den kanel mø jeg nu er, så har det faktum, at jeg elsker nye udfordringer, ikke ændret sig. Efter at have gennemført værnepligten på Bornholm, så har jeg taget en ny udfordring op, og meldt mig til eksperimentet ‘Alene i vildmarken’ på DR1.

Derudover har jeg været heldig nok, til at være en af få som slap gennem nåleøjet, og blev optaget på Fotografuddannelsen på NEXT. Så der er sket en masse ting, som har haft en større betydning for mit studieliv, og der vil fortsat blive taget en masse beslutninger, som har stor indflydelse på min karriere i fremtiden.

Du er lidt af en gamernørd - skal din fremtidige kæreste ville spille med dig? 

Ønskescenariet er lige nu, at jeg får transformeret det eneste tomme hjørne i min stue til et ´gamerhjørne´ med kvalitets gaming udstyr og stationær gamin PC - så jeg også kan nørde Counter Strike hjemme i min lejlighed, og ikke skal ned på netcafé hver gang, selvom det også er utroligt hyggeligt med liv omkring mig, når jeg spiller. 

Noget jeg også vægter højt i en potentiel partner, er ikke mindst at vi kan nørde spil sammen hele natten, men at personen kan give mig noget modspil og det er hovedsageligt i Call of Duty. Hvis ikke man kan det, så kan man prøve lykken og se om man så har mere held i Mortal Kombat, for der trykker jeg alligevel bare random på knapperne og håber på det bedste.

Hvis man virkelig skal feje benene væk under dig, hvad skal man så gøre?

Allerførst. Hvis man vil have min opmærksomhed, så skal man om morgenen bade i ’Paco Rabanne 1 Million’. Derudover skal man bare være den person der gør mit smil bredere og får mig til at grine lidt højere, så er du guld for mig. Her hjælper det, at man har virkelig sort humor, selvtillid og charme. Det lækre hår er mindre vigtigt, for en lækker personlighed gør en tusind gange mere sexet, og hvis man på samme tid er nærværende når vi er sammen og giver mig sin fulde opmærksomhed, så bliver det meget svært ikke at falde for personen.

Hvad er det største turn-off ved en mand?

Det største turn-off ved en mand er, når jeg ikke bryder mig om hans ’lugt’, men nok allermest hvis vores første kys ikke føles godt. Det betyder rigtig meget for mig, at det første læbe-møde er lidenskabeligt, og at der er kemi så jeg føler, at der er noget at komme efter. Det spiller i hvert tilfælde en stor rolle i, om jeg har lyst til at se ham igen.

Er det lykkedes nogle at slå dig i Call of Duty endnu?

Det begynder så småt at gå op for mig, at den rette mand for mig, er ham der kan rive mig rundt ´en mod en´ i Call of Duty. Som sagt er det svært at finde den rette, og det er endnu ikke lykkedes én, at gøre sig fortjent til, at være ejermanden af min anden PS4 controller.

Rul ned for at se flere billeder af Cecilie

Vis dette opslag på Instagram

Bored at the airport? Indeed??

Et opslag delt af C E C I L I E V A H L (@cecilievahl) den

Vis dette opslag på Instagram

? #bangbang

Et opslag delt af C E C I L I E V A H L (@cecilievahl) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt