Magasinet M!

Instacrush Diana: Tørre, tomme snakke om hvad jeg laver, det er for kedeligt

Den ukrainske skønhed er det sidste Instacrush i 2019 - nyd det!

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Diana Pavlova, som tidligere har været Ugens Instababe. Sidste gang fortalte hun om en særdeles pinlig oplevelse om sex i en vindueskarm, hvor hun var ved at falde ud af vinduet. Nu prøver hun at glemme det. Nu fortæller den ukrainske skønhed fra Viborg om sine rødder, sit forhold til ærlighed og en hel masse andet. 

Vi har taget endnu en snak med Diana, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden.

Rigtig god læsning - og husk at følge med på vores Instagram og Snapchat hele dagen. 

 
 
 
 
 
 
 
00:01 / 00:01
 
Vis dette opslag på Instagram

??

Et opslag delt af ????? ?. ??????? (@dianaxlova) den

ANNONCE

Instacrush #27: Diana Pavlova

Instagram: dianaxlova

Nu er det ved at være længe siden, at du sidst var på M!. Hvad er der sket siden da? 

Der er sket rigtig rigtig meget siden. Det vil sige at mit sabbatår ikke var, hvad jeg havde forventet. Jeg har i stedet prøvet mig af i forskellige brancher og uddannelser, der slet ikke lignede hinanden som f. eks. EUD, kokkeskolen, tjener og tatovør elev, men nu er endt på universitet, hvor jeg læser til designteknolog. 

Du har ukrainske rødder - drømmer du om at komme tilbage?

Både ja og nej. Jeg er jo født i Odessa, men har ikke været der de sidste 11 år. Så tanken om at komme tilbage og besøge den by, jeg er vokset op i er ret spøjst, da det sikkert ikke er, som jeg husker det. Det kunne dog bestemt være fedt at holde ferie dernede og se det hele igen. Det ville sikkert være en stor oplevelse.

Har du nogensinde fået af vide, at du ligner/lyder som Irina?

Ja, det er faktisk ret sjovt, men jeg får tit af vide at jeg ligner nogen, enten om det er en kendt eller en andens bekendt/veninde. Nogle gange så snakker folk til mig og vinker til mig, hvor de så tror, jeg er en anden person. Der var også på et tidspunkt, hvor jeg var i byen, og der var nogle piger der råbte “Er det Dua Lipa?” efter mig, så tror måske det hele afhænger af, hvilken vinkel man ser mig fra. Ellers synes jeg faktisk det er ret underligt at man deler ansigtstræk med andre mennesker. Jeg vil helst have dem for mig selv. 

Fortæl om din sjoveste sexoplevelse - måske det stadig er den samme, som dengang du næsten faldt ud af vinduet? (fortalt sidste gang du var Instababe)

Man ville nærmest tro det er løgn, men har faktisk ikke oplevet noget mere skørt siden. Resten var sådan lidt mere pinligt, som jeg helst har lyst til at glemme, da jeg bare bliver rød i hovedet ved tanken om det.

Hvis man skal score dig, hvad skal man så gøre?

Uha, man skal ihvertfald starte med at tage intiativ, være sjov og spændende at snakke med. Tørre, tomme snakke om, hvad jeg laver og hvordan min dag har været, er lidt for kedeligt. Så man skal vel bare tænke ud af boksen og snakke til mig om alt i mellem himmel og jord. Det skal dog hellere ikke være presset, da man samtidig skal være sig selv.

Beskriv dig selv med tre ord - forklar gerne

Kreativ, ærlig og ja, selvstændig.

Jeg er et meget kreativt menneske og elsker at skabe og bearbejde nye ideer ift. arbejde og alt muligt andet. 

Ærlig overfor mig selv og andre. Jeg har et behov for altid, at skulle ud med mine holdninger og følelser. Jeg vil på ingen måde presses til at fake en følelse eller en holdning, da jeg ikke ser nogen mening i at lyve om ting.

Selvstændig, fordi jeg lever efter mottoet “I am a strong, independant woman, who don’t need no man”. Jeg har virkelig ikke har brug for en anden person for at overleve, så længe jeg har noget at tage mig til i hverdagene, så føler jeg ikke, der overhovedet er brug for det. Men nogle gange kunne det også være rart, at have en man kunne holde om, en man kunne stole på og som ikke er ude på at knuse ens hjerte. 

Vis dette opslag på Instagram

donnie darko

Et opslag delt af ????? ?. ??????? (@dianaxlova) den

Vis dette opslag på Instagram

mood ?

Et opslag delt af ????? ?. ??????? (@dianaxlova) den

Vis dette opslag på Instagram

It?s all good ?

Et opslag delt af ????? ?. ??????? (@dianaxlova) den

Vis dette opslag på Instagram

?

Et opslag delt af ????? ?. ??????? (@dianaxlova) den

Vis dette opslag på Instagram

Notes: 2019, in case you forgot ?

Et opslag delt af ????? ?. ??????? (@dianaxlova) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce