Magasinet M!

Instacrush: Diana Wandall

Hun giver fem gode datingråd - som vi alle kan have brug for!

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glade for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen, og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder fra vores Snapchat, megetmerem. og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Diana Wandall, som var Ugens Instababe i januar 2018. 

Hendes artikel hittede blandt jer, kære læsere, bl.a. fordi hun fortalte om sin store svaghed for hvide skjorter. Hun fortalte også, at det mest sexede ved en mand er et flot smil og et glimt i øjet. Og det vigtigste af det hele, så skal han eje en eller to hvide skjorter. 

Vi har taget endnu en snak med Diana, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden. God læsning!

Vis dette opslag på Instagram

Friyay???

Et opslag delt af Diana Wandall (@dianawandall) den

ANNONCE

Instacrush #8: Diana Wandall

Instagram: dianawandall

Nu er det ved at være længe siden, at du sidst var på M!. Hvad er der sket siden da?

Da jeg første gang var på M!, som instababe i januar, havde jeg et sabbatår og arbejdede bare. Jeg er siden kommet ind på mit drømmestudie, hvor jeg er ved at uddanne mig til socialrådgiver. Udover det har jeg haft et meget uheldigt år med lidt for meget fart på, som har resulteret i både en hjernerystelse og et trafikuheld.. De uheldige ting kunne jeg godt have været foruden. Men, udover det negative har jeg haft den fedeste tid, og har udviklet mig på så mange punkter, siden jeg sidst var instababe.?

Du er en lukket bog, når det kommer til følelser, fortalte du os sidste gang. Hvis man som fyr skal ind under huden på dig, hvad kræver det så? Hvornår falder du for en fyr, og hvornår ved han det med sikkerhed?

Hvis man skal ind under huden på mig, kræver det virkelig tålmodighed. Jeg er så dårlig til at åbne mig op. Det kan godt tage flere måneder for mig både at åbne op og få følelser, og der har de fleste mistet tålmodigheden. Hvis jeg skal blive glad for en person, kræver det primært at han kan få mig til at grine og få mig til at føle mig afslappet. Jeg kan godt lide at have et godt venskab til en person inden der skal ske alt muligt mellem os. Det er altafgørende for mig at vi har nogle gode oplevelser sammen alene, men også at vi kan være sammen med hinandens venner og der bare er god stemning hele vejen rundt. En fyr ved jeg er vild med ham, hvis jeg er med på de ting han spørger om vi skal lave, også selvom vi måske har set hinanden ofte. Eller hvis jeg selv begynder at spørge om at ses. Et tydeligt tegn er også, hvis jeg svarer hurtigt på hans beskeder. Jeg er normalt den værste til at få svaret på beskeder. Selv familie kan vente i flere dage på et svar.

Hvad er dine fem bedste datingråd til mænd?

5 gode datingråd - den er svær, når jeg så sjældent har datet. Men:

1. Hav tålmodighed

2. Åbenhed, der er ikke noget mere akavet end at snakke med en, hvor du føler du skal gå og tænke over den næste samtale bare for at samtalen ikke dør.

3. Pas på med at gå for hurtigt frem og forvente, at i nok skal ende under dynen efter første date (medmindre det selvfølgelig er det gensidige formål med daten).

4. Stoooooop nu med at snakke om de skide ekskærester. Der er ingen grund til at græde over spildt mælk.

5. Fortæl pigen, at du kan lide hende. Hun mener nok, hun ved alt, men hun ved 100% ikke, hvad du føler

Hvad er det med de mænd i hvide skjorter? Hvorfor er det din største svaghed?

Amen hvide skjorter. Den har jeg hørt meget for siden, haha. Jeg ved ikke om det er min største svaghed, men jeg tror, at det er ligesom mænd godt kan lide, at en kvinde gør lidt ekstra ud af sig selv, så kan jeg bare godt lide den hvide skjorte. Den fungerer ligesom altid bare, og så er den lidt sexet tror jeg.
 

Hvad er dit nytårsfortsæt, hvis du har sådan et?

Jeg går slet ikke op i det der "new year, new me". Men, når det er sagt kan man altid forbedre sig og have nogle ønsker. Hvis jeg skulle have et ønske for 2019 er det at arbejde endnu hårdere for mine mål ift. træning og komme mindre til skade. Så mindre uheld, og flere positive vibes!

 
Rul ned for at se flere billeder af Diana 
Vis dette opslag på Instagram

?unday.

Et opslag delt af Diana Wandall (@dianawandall) den

Vis dette opslag på Instagram

God fredag??

Et opslag delt af Diana Wandall (@dianawandall) den

Vis dette opslag på Instagram

My diet contains a lot of cake??

Et opslag delt af Diana Wandall (@dianawandall) den

Vis dette opslag på Instagram

I look damn good, I ain?t lost it.?

Et opslag delt af Diana Wandall (@dianawandall) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce