Magasinet M!

Instacrush, Ester Rose: Det var vildt mærkeligt at sende dick pics til FBI

Som amerikaner i Danmark er der tydelige kulturforskelle, og så har hun en ret "sjov" historie om FBI og Suspekt

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Ester Rose, som tidligere har været Ugens Instababe. Her snakkede hun bl.a. lidt om dick pics. Hvordan man ikke skal sende dem, medmindre man bliver bedt om det. Og det sker vist egentlig ikke så tit. Udover det så kan hun ikke finde vej nogen steder. Hendes indre kort er ikke-tilstedeværende. 

Vi har taget endnu en snak med Ester, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden. God læsning!

ANNONCE

Instacrush #24: Esther Rose

Instagram: esterroseofficial

Hvem er Ester Rose - beskriv dig selv

Jeg er et virkelig mærkeligt mix! Der er så mange modsætninger i mig. Jeg er stædig, hopper ind i nye ting uden at tænke dem igennem og en lille smule naiv. Jeg vil have de store ting, som andre ville sige, var umulige at opnå. Men mit filter er på en eller anden måde ødelagt. Det er som om, jeg ikke kan se på forhånd, hvor hårdt det kan være at opnå de store ting og drømme, så jeg springer bare ud i det. 

Livet har på mange måder givet mig en hård og lidt uheldig start. Men jeg har også haft helt fantastiske oplevelser. Den hårde start af mit liv har bare gjort mig til den, jeg er og har givet mig trangen til at bevise noget overfor mig selv - hele tiden. 

Hvordan endte du i Danmark, og kommer du nogensinde tilbage til USA?

Min mor er oprindeligt fra Danmark, men vi har aldrig boet her. Men det at besøge Danmark har altid været på min to-do liste. Det der i sidste ende fik mig til at flytte herover, helt alene, var nok min drøm om at starte på et dansk universitet. I den første måned boede jeg hos min tante, som jeg faktisk kun havde mødt en gang forinden. Det var ret hårdt, fordi alting var SÅ nyt for mig. Jeg snakkede heller ikke et ord dansk. Jeg fik et kæmpe kulturchok, og det havde jeg egentlig ikke regnet med. 

Om jeg skal fortsætte med at bo i Danmark, eller om jeg skal flytte tilbage til USA. Det ved jeg ikke. Jeg havde aldrig planlagt at blive boende her efter uni, men jeg er her stadigvæk. 

Hvordan er de danske mænd anderledes fra de amerikanske?

Én af de ting, som jeg særligt har bemærket, er forskellen på ægteskab. I USA er det mere som om, at man først bliver kærester, så beslutter man sig for at bo sammen, så bliver man gift, og så får man børn. Men jeg var virkelig overrasket over at se, hvor mange danskere der har børn uden at være gift. Det virkede virkelig mærkeligt for mig. Det er som om, at de ikke helt ved, om de vil have det ægteskabelige løfte til hinanden, men de vil gerne have børn? For mig er det et større ansvar at have børn end at blive gift, men det er vist en ret stor forskel mellem USA og Danmark. 

Hvad er din største drøm?

Måske, vil jeg en dag gerne være tatovør. Jeg elsker ihvertfald at kreere ting, og jeg vil altid gerne være bedre og bedre. Og lave kunst.

Hvad er den bedste og den værste besked, du har modtaget på Instagram?

En lidt sjov historie faktisk. Suspekt skrev engang til mig. Dengang vidste jeg ikke, hvem de var. Men jeg gik til en koncert i Tivoli, hvor de spillede, og en af mine veninder var helt vild med forsangeren. Min bedste veninde købte en Suspekt g-streng til mig (virkelig behagelig faktisk), og forsangeren havde en t-shirt på, hvor der stod "jeg har bollet hende igår". Men der sker det, at jeg postede et par åndsvage billeder i min story, og så er der en af dem fra Suspekt, som skriver tilbage. Jeg synes, det var skide sjovt. Men det gik lidt over gevind, og en af mine veninder begyndte at flirte og "sex-texted", fordi vi var fulde. Dagen efter var jeg så pinlig over det hele, at jeg slettede alle beskederne. 

En af de værste gik helt ud af kontrol, og endte faktisk hos FBI. Han var allerede kendt af FBI. 

FBI ringede til mig, og bad mig om at sende screenshots af alle hans dick pics og åndsvage beskeder til mig. Det var ret vildt. Det startede med, at han skrev til mig, at han var fra et model bureau i New York. Jeg tjekkede det bureau han nævnte, og det fandtes. Men han blev ved med at skrive vildt ubehaglige og upassende ting, ringede på Skype, WhatsApp osv, og han ville ikke stoppe med hverken at ringe eller sende billeder af hans private dele. 

Han gav mig deadlines for, hvornår jeg skulle sende nudes tilbage, og han truede mig med diverse ting, hvis ikke jeg gjorde det. Jeg ringede selvfølgelig til bureauet i New York for at fortælle dem det hele. Her fik jeg af vise, at den selvsamme fyr havde gjort det mod en del andre piger, og at sagen var blevet videregivet til FBI.

Det var SÅ mærkeligt at videresende dick pics til FBI. Hvis ikke det var fordi, at jeg egentlig var bange for ham på det tidspunkt, så havde det været en ret sjov historie.

Rul ned for at se flere billeder af Ester

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE