Magasinet M!

Instacrush: Jeanette Larsen

Meget er sket siden sidst vi så hende her på M!, men hun er stadig lige så skøn!

Kære læsere,

Vi introducerer ´Instacrushes´ her på M!

To torsdage om måneden fejrer vi at weekenden står for døren, ved at bringe et galleri og et interview med en tidligere Ugens Instababe, som I har været særligt glad for.

På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen, og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder fra vores Snapchat, megetmerem. og via Instagram-story, mmm.dk. 

Vi håber I tager godt imod det!

ANNONCE

Instacrush #1: Jeanette Larsen

Bopæl: Næstved

Civilstatus: Single

Beskæftigelse: Visuel grafiker i lingeri verdenen

Instagram: jeanettelarsenn

Det er efterhånden et stykke tid siden, at du var på M! som månedens crush. Hvad er der sket i dit liv siden sidst?

Uha der er faktisk sket en del. Ikke længe efter jeg var månedens crush gik jeg den afsluttende eksamensperiode i møde og fik mig en vellykket eksamen som multimediedesigner, og besluttede mig faktisk for at gå direkte ud på arbejdsmarkedet og få mig en masse erfaringer frem for at læse videre. En beslutning jeg stadig er glad for og ikke har fortrudt. 
 
Jeg har selvfølgelig være ude i at søge arbejde som grafiker, så jeg netop kunne lave det jeg elsker allermest at beskæftige mig med, og har hoppet lidt rundt i forskellige jobs for at komme dertil. Og i hele processen og vejen dertil har jeg lært sindssygt meget, jeg er blevet klogere på mig selv og hvad det helt præcist var jeg ville og i sidste ende var det det, som førte mig til hvor jeg er nu. Som visuel grafiker i lingeri verdenen hos det bedste team.
 
Jeg er i mellemtiden også flyttet til Næstved, tilbage til rødderne og hvor jeg har hele mit liv og omgangskreds. 
 
Så kort sagt er der sket lidt. Jeg har udviklet mig meget, fået en masse muligheder og oplevet en masse derimellem som har beriget mit liv, men jeg er stadig “den samme gamle” glade, friske pige next door.
 
 
Du er grafisk designer. Hvad tænker du om udtrykket "Beauty is in the eye of the beholder?”
 
At det er en smuk måde at udtrykke at vi hver især er forskellige og ser forskelligt på tingene. Skønhed kan være og er mange ting, og vil altid være subjektivt. Hvad jeg synes er smukt, behøver nødvendigvis ikke at være smukt for en anden, og sådan er det faktisk også med det jeg beskæftigere med i det daglige, hvilket jeg også synes er fascinerende og udfordrende ved design faget. Det er lidt et udtryk man kan overfører til mange ting; design, mennesker, personlighed osv. Der ikke er et facit på skønhed!
 
 
Hvordan ser den perfekte fredag ud for dig?
 
Den perfekte fredag ville uden tvivl starte med en dejlig, rolig og afslappende stund i sengen, helst sikkert putning og en god kop kaffe. Jeg er en kæmpe sucker for morgener, så er dagen ligesom sat! Dagen behøver ikke at være fuldstændig planlagt for at være perfekt, det kan også være et helt perfekt øjeblik der bare opstår som gør resten af dagen perfekt, men har jeg mulighed for at kunne udfolde mig kreativt i en eller anden forstand, få brugt en masse energi i fitness og tilbragt tid sammen med den og de mennekser jeg elsker og holder af så er fredagen helt perfekt for mig. Kan både være hjemme til lange samtaler, grin, en hyggelig film og putning eller en night out
 
 
Rul ned for at se flere billeder af Jeanette 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce