Magasinet M!

Instacrush, Julie Brodersen: Der er mange måder at imponere i et køkken

Hun forklarer betydningen af "englepigerne", og hvorfor de ikke er så populære hos naboen

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Julie Brodersen, som tidligere har været Ugens Instababe. Hun fortalte om særligt én ting, som ikke trækker ned på sexyness kontoen. Og så synes hun, at hun er for kikset til at være på M!, men der er ikke det lidt peptalk for veninderne ikke kan kurere. 

Vi har taget endnu en snak med Julie, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden.

Rigtig god læsning!

 
 
 
 
 
 
 
00:01 / 00:01
 
Vis dette opslag på Instagram

Lad farven vare for evigt ? #ferie #sommer #og #sol

Et opslag delt af ?Julie Lohmann Brodersen? (@julielohmannbrodersen) den

ANNONCE

Instacrush #30: Julie Brodersen

Instagram: julielohmannbrodersen

Hvad er der sket siden sidste gang, du var på M!?

Jeg har haft travlt med at chit chatte med alle M!-fyrerne. Ej, jeg har egentlig bare været til en masse eksaminer, startet på et nyt semester og fået nyt job, ellers er der faktisk ikke sket det helt store.

Hvis man skal imponere dig i køkkenet, hvad skal man så servere? Ud over Mozarella sticks fra Lidl selvfølgelig

Tja, det er jo et super godt spørgsmål. Der er jo mange måder, man kan imponere i et køkken. Ej jeg er faktisk ikke så fancy, men jeg elsker sushi!

Hvordan ved en fyr, hvis du er interesseret i ham? Hvordan viser du det?

Hmm, jeg er faktisk rigtig dårlig til at vise det, hvis nogle kommer for tæt på. Så holder jeg hellere lidt på afstand. Jeg er ellers yderst social, og har rigtig nemt ved at snakke med mennesker, men lige så snart, der er nogle, jeg rent faktisk finder interessant, så kan jeg godt være virkelig genert og blive vildt fjollet. 

Fortæl historien bag englepigerne, og hvordan I forsøger at leve op til det?

Nu står der jo englepigerne på dørtelefonen, og det er egentlig bare fordi, vi er nogle søde, små uskyldige piger, der bor i lejligheden (red. ironi kan forekomme). 

Det er den dag i dag dog ikke så smart, fordi vores nabo også hedder Brodersen til efternavn, så vi har lidt problemer med Wolt-mændene. Jeg tror egentlig vores nabo er rigtig træt af det, fordi der også bliver ringet på om natten i ny og næ...

Hvad er det største turn-off i soveværelset?

EGOistiske fyre, og fyre der ikke kan tage styringen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt