Magasinet M!

Instacrush Laura: Jeg er ikke til en flødefyr

Lauras kommende fyr skal være muskuløs og have store hænder, men vigtigst af alt, så må han ikke være for sød

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Laura K. Hansen, som tidligere har været Ugens Instababe. Sidst fortalte hun om turene i fitness, hvorfor en mand er sjovest efter en flaske vin. Derudover skal hendes kommende kæreste have store hænder, være muskuløs og have humor. Men han må samtidig heller ikke være for sød. 

Vi har taget endnu en snak med Laura, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden.

Rigtig god læsning!

 
 
 
 
 
 
 
00:01 / 00:01
 
ANNONCE

Instacrush #28: Laura K. Hansen

Instagram: laurakudskhansen

Det er ikke så længe siden, du sidst var på M! - men hvad er der sket siden da?

Siden sidst er jeg blandt andet flyttet i en ny lejlighed i Aarhus, og jeg har fået et nyt arbejde. Jeg føler, at jeg er faldet rigtig godt til i Aarhus nu, og at jeg har fået lidt mere styr på livet, end hvad jeg f.eks. havde for blot et halvt år siden.

Du sagde sidst, du havde en rygrad som en regnorm, når det kommer til snacks på tilbud - er der andet, hvor du er "svag"?

Så skulle det da lige være at tage armbøjninger. Jo, jeg træner, men jeg har ikke lært at tage så meget som bare én rigtig armbøjning - endnu. Jeg håber, at det kommer en skønne dag. Men hvis det kommer til det mere personlige, har jeg nok været meget svag til at falde for "fuck boys". 

Hvorfor er du en sucker for reality? Følger du med i ALT på sociale medier?

Jeg ved faktisk ikke, hvorfor reality fanger mig, det gør det bare. Jeg tror, at jeg synes, det er lidt hyggeligt bare at ligge og kigge på, og at man kan følge med i en masse drama fra sidelinjen uden selv at være med i det. 

Jeg har også selv gået med tanken før,om at deltage i noget. Meeen, jeg tror nu, at jeg bare forbliver på tilskuerpladserne,og kigger på.

Hvis man skal overraske dig på en date, hvad skal man så gøre?

Ja, se så er det jo ikke en overraskelse, hvis jeg fortæller det.

Ej, det ville f.eks. overraske mig, hvis jeg før har nævnt noget, jeg godt kan lide til en fyr - det kan være en ting/genstand eller et sted - og at fyren så kan huske det og medbringer det eller fører mig derhen. Det viser, at han er interesseret og lytter til mig. 

For mig er det de små ting, der tæller.

Hvad er det største turn-off ved en mand?

Jeg ved ikke om man kan kalde det et decideret "turn-off". Men jeg er ikke så god til, hvis en mand er for sød. Altså den såkaldte “flødefyr”.

Komplimenter er da dejligt, men skriver den sammen fyr til mig konstant: "ihh hvor er du smuk og dejlig" osv osv, så bakker jeg ud. Jeg er meget mere til samtaler, der har lidt mere fylde og HUMOR! Jeg elsker sjove fyre.

Hvordan ved en fyr, at du er interesseret i ham?

Uha, ja jeg er nok super dårlig til at skjule det, når først der er en, som vækker min interesse.

Man kan være 100% sikker på, at jeg liker og kommenterer gerne på alt, hvad han ligger op på de sociale medier. Jeg vil også super gerne skrive med personen hele tiden for at vide, hvad han går og laver, og om han har haft en dejlig dag.

Vis dette opslag på Instagram

?

Et opslag delt af L A U R A K (@laurakudskhansen) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce