Magasinet M!

Instacrush: Louise Hjort

Læs hvorfor Louise ikke bliver mindre vild med aubergine, bare fordi hun har kunnet nyde et stykke fisk

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Louise Hjort, som tidligere har været Ugens Instababe. Her fortalte hun bl.a., at hun har datet flere piger end drenge, og hvordan folk takler det. Heldigvis er Louise meget åben omkring det, og synes det er fedt, når folk spørger ind til det, istedet for bare at konkludere, at man som biseksuel er grådig og har sex med alle. 

Vi har taget endnu en snak med Louise, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden. God læsning!

Vis dette opslag på Instagram

?????

Et opslag delt af ?????? ????? (@louisehjort_) den

ANNONCE

Instacrush #20: Louise Hjort

Instagram: louisehjort_

Nu er det ved at være længe siden, du sidst var på M!. Hvad er der sket siden da?

Uha, der er godt nok sket mange ting! Jeg har aldrig følt mig så klar og sikker på mig selv, som jeg gør nu. Så jeg har en masse planer! Og for en gangs skyld, så bliver det ikke bare ved tanken. Jeg er lige så stille startet op med lidt forretning, som går bedre, end jeg nogensinde havde turde håbe på. Der går derfor nok ikke længe før, jeg starter helt op som selvstændig - der er selvfølgelig bare lige en del ting, der skal være helt styr på, men jeg er ‘on it’! Jeg vil stadig rigtig gerne læse til sexolog, men som det ser ud lige nu, så bliver det tidligst i 2020. Der kan dog nå at ske meget inden, men lige netop den uddannelse er jeg meget interesseret i at skulle tage. 

Forklar lidt mere om det at være biseksuel; fordomme, fordele, sjove historie etc. 

Jeg bliver tit spurgt om, hvordan og hvornår jeg fandt ud af, at jeg var biseksuel. Og ærligt, så har jeg faktisk altid vidst det. Folk er oftest sådan helt: “Øh, hvordan kunne du vide, du også var til piger, før du havde prøvet at være sammen med en pige?” Og det er egentlig ikke anderledes, end når heteroseksuelle ved, at de er til det modsatte køn, før de har prøvet at have sex. Jeg mistede min mødom til en fyr som 20-årig, og en måned efter var jeg sammen med en pige for første gang. Det føltes helt naturligt for mig.

Jeg kan huske tilbage fra, da jeg ikke var særlig gammel, at jeg ikke kun fandt det modsatte køn interessant. Og det var jo ikke fordi, jeg som barn/meget ung tænkte på akten “sex” med enten en dreng eller pige (specielt fordi jeg ikke anede, hvad sex var.) 8-årige Johannes hev også bare lille Sofie i rottehalerne, fordi han var vild med hende, uden at vide hvad det ville sige at være heteroseksuel. 

I forhold til hvor mange ting ved mig selv jeg enten har været usikker på, utilfreds med eller lign., igennem tiden, så har min seksualitet aldrig været én af dem. Det er nok den ting ved mig selv, som jeg altid har været allermest afklaret med. Jeg har heller aldrig haft behovet for at sætte mine forældre ned for at sige: “Mor og far. Jeg er biseksuel.” Det ville for dem svare til at jeg satte dem ned for at sige. “Mor og far. Jeg har knogler i min krop.” De ville bare være sådan: “Ja, og?”, fordi det netop er en naturlig ting, om jeg er til det ene, det andet, det tredje eller slet ingenting. De ved udmærket godt, det ikke er et valg, man tager og det er lige så naturligt, som så meget andet. Desuden, så ønsker de egentlig bare, jeg er glad. 

Jeg er sjældent blevet mødt af fordomme angående det at være biseksuel. Selvfølgelig har jeg hørt det her med, at man som biseksuel er grådig. Til det kan jeg sige, at jeg har haft færre sexpartnere end dem, jeg kender på min alder, men selv hvis jeg havde været sammen med 100+, så har ens antal sexpartnere intet at gøre med ens seksuelle orientering. Den klassiske fordom omkring biseksuelle er, at man i virkeligheden er homoseksuel - man har bare ikke fundet ud af det endnu. Men altså …. jeg bliver ikke mindre vild med aubergine, bare fordi jeg kan nyde et stykke fisk mindst lige så meget. 

Jeg ved ikke lige, hvad jeg har af historier, selvom der jo helt sikkert gemmer sig et par stykker. En af dem jeg husker mest tydelig, er dog denne: For nogle år siden havde jeg havde en veninde - som var indbegrebet af ordet: “smuk” - hende var jeg ufatteligt tiltrukket af! Jeg overvejede ikke engang, om det var gengældt, for jeg var ret sikker på, at hun kun var til fyre. Men en aften da vi drak os lidt fulde, bare hende og mig, endte jeg med at kysse hende. Jeg undskyldte for at have kysset hende, men hendes respons var dog at kysse mig igen, og hun indrømmede, at hun også var tiltrukket af mig. Jeg kan med sikkerhed sige, at det var en af de bedste aftener i mit liv. 

Hvis en fyr/pige skal udfordre dig på en date, kaste dig langt ud af din komfortzone, hvad skal man så lave?

Invitér mig på en date, der ikke inkluderer mad. Det ville være grænseoverskridende.

Hvad er de tre værste ting en fyr/pige kan gøre i soveværelset?

Sove, spilde Nutella og være iført tøj

Har du en guilty pleasure?

Mayo med McNuggets. Og jeg mener mayo med McNuggets. Der skal være så meget mayo, og så lidt nugget i en mundfuld, så det at spise Nutella med en ske, virker som et sundt alternativ. 

Hvad er det vigtigste, du har lært om kvinder - og hvad er det vigtigste, du har lært om mænd?

Det vigtigste jeg har lært om kvinder, er, at vi er det mest komplicerede, der findes i denne verden, og man aldrig bliver klog på os. Vi har det fint, når vi har det alt andet end fint. Vi hader problemer, men elsker at skabe dem. Vi bærer ikke nag, vi glemmer bare aldrig, hvad du har gjort og lader dig bøde for det til evig tid - det er bare irriterende med den tomme mælkekarton, du satte tilbage i køleskabet, tilbage i sommeren ‘08.

Det vigtigste jeg har lært om mænd, er, at de vil sige og gøre hvad som helst for en udløsning (tak, mor.)

Hvor er mænd og kvinder mest forskellige ifølge dig?

Jeg ved faktisk ikke, om mænd er kvinder er mest forskellige mellem ørene eller mellem benene. 

Rul ned for at se flere billeder af Louise

Vis dette opslag på Instagram

??

Et opslag delt af ?????? ????? (@louisehjort_) den

Vis dette opslag på Instagram

Vind i håret og sand i møllen ?

Et opslag delt af ?????? ????? (@louisehjort_) den

Vis dette opslag på Instagram

?

Et opslag delt af ?????? ????? (@louisehjort_) den

Vis dette opslag på Instagram

?

Et opslag delt af ?????? ????? (@louisehjort_) den

Vis dette opslag på Instagram

?

Et opslag delt af ?????? ????? (@louisehjort_) den

Vis dette opslag på Instagram

?

Et opslag delt af ?????? ????? (@louisehjort_) den

Vis dette opslag på Instagram

?

Et opslag delt af ?????? ????? (@louisehjort_) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE