Magasinet M!

Instacrush: Louise Syberg

Hun er tilbage, og fortæller bl.a. om, hvad der skal til for, at hun er et mere behagligt menneske at være sammen med

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen, og ikke mindst en tidligere M!-babe som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Louise Syberg, som tidligere har været Ugens Instababe. Det er tre år siden vi sidst så hende på M!, og hendes squat-booty er vi stadig vilde med. Dengang fortalte hun bl.a., hvorfor man ikke kunne score hende i byen. Læs med, og find ud af, hvordan du så skal score hende. 

Vi har taget endnu en snak med Louise, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden. God læsning!

ANNONCE

Instacrush #14: Louise Syberg

Instagram: louise_syberg

Det er faktisk tre år siden, du sidst var på som Ugens Instababe. Hvad er der sket siden?

Uhh ha… Der er sket mange ting. Men, det største er nok, at jeg er stoppet helt med at danse og undervise i dans, som jeg jo levede af i 12 år. Derudover er jeg blevet personlig træner, online coach og kostvejleder. Jeg er blevet selvstændig, lever af det og jeg ELSKER det. Der er ikke en dag, hvor jeg står op og tænker, at jeg ikke gider på arbejde.

Og så har jeg fået en lille hund, Egon.
 
 
Hvad gør en mand allermest sexet?

Gråt hår og skæg - og at han er betænksom.

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

Hmm, puha. Nok ikke nok. Men, det vigtigste er nok at give mænd plads til at være mænd/drengerøve, og give dem tid til at gå op i deres hobbyer.

Du sagde sidst, at man ikke scorer dig i byen. Hvor gør man det så?

Det gør man med intelligens, søde øjne og ved at have let ved at grine. En gang sort og plat humor er også godt. 

Hvor meget fylder træning i dit liv som både træner, kostvejleder og #teamsyberg?

Det fylder ret meget. Jeg arbejder rigtig mange timer hver dag for at nå mine drømme, og fordi jeg elsker det, jeg laver. Jeg træner selv 4-7 gange om ugen alt efter, hvad jeg har tid til. Jeg håber mit #teamsyberg univers bliver endnu større. Træning gør mig til et gladere menneske og jeg er klart også et mere behageligt menneske at være i nærheden af, når jeg får brugt kroppen lidt.

Rul ned for at se flere billeder af Louise 

Vis dette opslag på Instagram

Fokus i april: strong, lean and healthy ?? - Jeg er endelig kommet lidt i gang med træning igen. Det føltes rart men jeg skal tag den med ro. Det vigtigste er der er fremskridt ! - De næste par uger går med at få kroppen i gang igen så jeg er klar til april måned sammen med jer der har tilmeldt jer min Challenge. - Se tidligere post hvis du vil vide mere ? - #personaltraining #personaltrainingstudio #personaltrainer #functionaltraining #crossfitter #crossfitlife #funktioneltræning #personligtræning #squat #fitfam #fitnessmotivation #fitlife #gymlife #gymaddict #traininghard #fitfamdk #fitnesslife #beatyesterday #healthylifestyle #squatlife #workout #workoutmotivation #sundlivsstil #livibalance #louisesyberg #teamsyberg

Et opslag delt af Louise Syberg (@louise_syberg) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce