Magasinet M!

Instacrush: Maria Khalifa

"Jeg har jo hørt, at vejen til en mands hjerte er gennem mad. Hvem ved, måske et varm bad efter?"

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen, og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder fra vores Snapchat, megetmerem. og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Maria Khalifa, som var Ugens Instababe i august 2017. 

Sidst lærte vi bl.a., at hendes kusine ikke er Mia Khalifa, at hun har set fodbold kun iført nissehuer, og at hun har et særligt godt øje til fyre med muskler. Hun fortalte bl.a. også, at hun ikke kan score over Tinder, for hun er nødt til at have hørt, set og oplevet en person, før hun kan falde for vedkommende.

Vi har taget endnu en snak med Maria, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden. God læsning!

Vis dette opslag på Instagram

Nurse to be

Et opslag delt af M A R I A K H A L I F A (@mariaktj) den

ANNONCE

Instacrush #6: Maria Khalifa

Beskæftigelse: Sygeplejerske

Instagram: mariaktj

Hej Maria! Hvad er der sket siden sidst, vi snakkede med dig?

Jamen, jeg er færdiguddannet sygeplejerske nu her til januar 2019, så jeg er begyndt at arbejde på Kolding sygehus. Det betyder også, at jeg flytter til Kolding nu. Siden hen er træning blevet tilsidesat en smule. Jeg har fokuseret meget på min uddannelse.

Udover det, så kan I nok huske fra dit, jeg havde takeover, at jeg jo har et stort gul og blåt bankende hjerte. Det stopper aldrig. Hvis jeg skal være at finde et sted er det højst sandsynligt på sydsiden en søndag aften

Du fortalte sidste gang, at du ikke er typen, der kan falde for en person over Tinder. Har du mødt drømmefyren med store muskler endnu?

Jeg har mødt en sød fyr, ja. Nu må vi se, hvad der sker. Han har ikke store muskler. Men, han indeholder en masse andre ting, som jeg virkelig sætter stort pris på at have i mit liv. Derudover er han tømrer, og jeg synes, det er super frækt med en håndværker, eller generelt mænd i uniform. De der tømrer-bukser gør, at det kilder alle de rigtige steder.

Men, min drømmefyr er meget svær at beskrive. Jeg synes stadig det er tiltrækkende, at en mand går op i sit udseende ved at træne. Derudover, så må han gerne have et skandinavisk look. Dem falder jeg typisk for. Leverpostej farvet hår, blå øjne også gerne fregner. Og, så er selvtillid alfa omega, så man ikke skal bekræfte ham hele tiden. Det udmatter mig, og så falder interessen virkelig hurtig fra min side. Og, det vigtigste af det hele - så skal min drømmemand være daddy potentiale (!!!)
 
 
Hvad er dit bedste råd til de kære mænd derude?

Grib chancen. Hvis du ser en sød pige et sted, så hiv op i BIIIIB, og gå hen og fortæl hende, at du synes hun ser sød ud! Spørg om i kunne udveksle numre, Snapchat, Instagram eller hvad man nu bruger. Det er både frækt, modigt og sødt på én gang! Og igen er mit råd. INGEN DICKPICS MEDMINDRE HUN OPSØGER DEM!

Nu er det snart ved at være jul, hvordan forkæler man bedst muligt sin mand henover julen?

Jamen, som sagt er jeg en stor Brøndby pige. Jeg vil helt klart ELSKE, hvis man fyr også er Brøndby fan. Det er virkelig lækkert! Så kunne man forkæle ham på mange punkter. Men, det er min fyr desværre ikke! Men, nu er jeg så heldig, at ham jeg ser er Liverpool fan, og dem holder jeg også mest med, hvis det skal være i udlandet. Så jeg vil nok tage min LFC trøje på, og noget rødt undertøj. Så ville jeg lave hjemmelavede æbleskiver til ham, hente bajer, lave en masse havregrynskugler, og så ville jeg helt klart forkæle ham med al den lækre mad, samtidig med, at vi så både Brøndby og Liverpool i fjerneren. Jeg har jo hørt, at vejen til en mands hjerte er gennem mad. Hvem ved, måske et varm bad efter? 
 
 
Rul ned for at se flere billeder af Maria 
Vis dette opslag på Instagram

Nyt liv?

Et opslag delt af M A R I A K H A L I F A (@mariaktj) den

Vis dette opslag på Instagram

Fjollet og glad ??

Et opslag delt af M A R I A K H A L I F A (@mariaktj) den

Vis dette opslag på Instagram

Dobbelthage er sødt

Et opslag delt af M A R I A K H A L I F A (@mariaktj) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt