Magasinet M!

Instacrush: Maria Lasmann

Det er ikke kun Maria, du skal imponere - men også hendes mor

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Maria Lasman, som tidligere har været Ugens Instababe. Her fortalte hun bl.a. om sidste gang hun drak tequila, og hvorfor hun aldrig drikker det igen. Udover det, så ville hun ikke dele sin vildeste sexoplevelse med os, for sæt nu hun gerne ville opleve det igen?

Vi har taget endnu en snak med Maria, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden. God læsning!

ANNONCE

Instacrush #14: Maria Lasman

Instagram: marialasman1

Nu er det ved at være længe siden, at du sidst var på M!. Hvad er der sket siden da? Fortæl og forklar gerne.

Det er da mega fedt at være tilbage igen. Jeg havde en super fed oplevelse ved at være på M! sidste gang, så har da glædet mig til at være tilbage. Jeg var jo meget overvældet over al den opmærksomhed, jeg fik sidste gang. Jeg fik omkring 2000 nye følgere - det var jo helt sindssygt. Så man kan vidst godt sige, at der fulgte lidt opmærksomhed med.

Hvordan fejer man benene væk under dig?

Hvis man skal feje benene væk under mig, så skal man nok bare være 100% sig selv, være lidt flabet og turde tage den chance at tage kontakt til mig. Men, man skal ikke bare skrive “Hey”. Der må godt ligge lidt bag det. Med det sagt, så er jeg svær at imponere.

Hvad er det største no-go hos en fyr i sengen?

Det må være sokker i sengen og hår på ryggen.

Du har været med i programmet: "Skrub af skat". Fortæl lidt om det?

Jamen det er faktisk præcis et år siden, jeg flyttede fra lejligheden med drengene i programmet og til min roomie i Vanløse. Det var en super sjov oplevelse og nok et spark, jeg havde brug for for at komme igang med boligsøgningen, da livet hos mor og far er luksus. Og så var jeg rigtig glad for måden, jeg var klippet sammen på. Det var jo mine kære søskende, der meldte mig til programmet, så det var da en pæn hentydning til, jeg skulle flyve fra reden 

Men, jeg bor hos mor og far igen nu, da der desværre var en huslejestigning, jeg ikke ville gå med til i den gamle lejlighed #morspige. 

Hvad er den sjoveste, mærkeligste, vildeste besked, du nogensinde har modtaget på Instagram?

For ikke så længe siden modtog jeg den mest mærkelige besked i min indbakke. JEG VAR MUNDLAM, DA JEG LÆSTE DEN. Jeg ved, folk har mange underlige fantasier, men det her gik alligevel over grænsen.

"Hej Maria. Jeg synes, du er vildt lækker. Tænkte på om, hvis du var frisk, om du så ville tjene nogen penge på at sælge mig et par trusser, eller tjene penge på en fetisch, jeg har om at blive pruttet på altså (du prutter på mig). Håber det er i orden, jeg spørger dig, kan bare ikke lade være, når du er så lækker."

Fortæl en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Min mor er med til at godkende de fyre, jeg skriver med. Så du skal ikke kun imponere mig, men også hende. Dog har jeg det sidste ord.

Rul ned for at se flere billeder af Maria

Vis dette opslag på Instagram

Jeg vil hjem i min seng. #færdigslutprutfinale

Et opslag delt af Maria S Lasman (@marialasman1) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce