Magasinet M!

Instacrush: Sille Christensen

En mand skal kunne tage styringen - også i soveværelset

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Sille Christensen, som tidligere har været Ugens Instababe. Her fortalte hun bl.a. om, hvordan en mand skal kunne tage styringen, og hvorfor det er et plus, hvis han har styr på grammatikken. Derudover fortalte hun om en ret vild bytur i Odense, som resulterede i at smide trusserne på et toilet. 

Vi har taget endnu en snak med Sille, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden. God læsning!

ANNONCE

Instacrush #16: Sille Christensen

Instagram: sillexchristensen

Nu er det ved at være længe siden, at du sidst var på M!. Hvad er der sket siden da?

Uha, der er sket en masse. Jeg har fået mig en sød kæreste i mellemtiden, og så er jeg gået på sommerferie og venter nu på at starte mit tredje og sidste år på Midtfyns Gymnasium. Og, så har jeg fået en lille bil, som gør det nemmere for mig at komme frem og tilbage. 

Du sagde sidst, at en mand skal være kreativ og romantisk; hvordan skal det komme til udtryk på en date?

I stedet for en klassisk middag på en restaurant kunne han invitere på skøjter, hvis det er om vinteren eller en skovtur, hvis det er sommer. En middag er selvfølgelig heller ikke dårligt og ville helt sikkert også romatisk, på sin egen måde, men alle kan invitere en pige ud at spise, men hvis manden inviterer på en anderledes date, hvor der lagt tid og tanker i, så ville jeg bestemt få et indtryk af en mand der er arrangeret og kan tænke ud af boksen samt give mig én på opleveren. 

En mand skal kunne tage styringen; hvordan det og gør det sig gældende i soveværelset?

Det er bestemt også gældende i soveværelset, uden at gå i detaljer. 

Jeg har en stærk personlighed og til tider, en ret flabet attitude som gerne skal håndteres med hård hånd. Jeg har oplevet fra tidligere forhold og venskaber, at det er bedst med modstand. Jeg har igennem årene erfaret, at jeg gerne skal konfronteres med mine fejl, at en mand skal kunne svare mig igen og håndtere mit ego, når jeg opfører mig unfair.

Til gengæld, oveni min stærke personlighed, kan jeg heldigvis godt se mine egne fejl. Derudover er jeg generelt god til at lytte og sige undskyld, når jeg har begået en fejl.

Du må få en del opmærksomhed gennem din Instagram profil - hvad er den mærkeligste, sjoveste og sødeste besked du har fået?

Jeg kan simpelthen ikke vælge én sød besked, jeg har fået SÅ mange skønne beskeder igennem årene med søde komplimenter, fra både piger og drenge, og det kunne jeg ikke være mere taknemmelig for. De mærkeligste og sjoveste beskeder har jeg nok modtaget på Tinder, før jeg fandt kærligheden. Der har været mange beskeder, der har overrasket.

Dengang jeg havde min Tinder profil fik jeg utallige beskeder, kommentarer og hentydninger der ikke var særlig appetitlige. Jeg har også fået mange mærkelige og sjove beskeder på diverse sociale medier. Det er utrolig svært at skulle fremhæve én besked, men jeg kan da afsløre så meget, at folk har en stor fantasi, når det kommer til at få en piges opmærksomhed. Jeg har umiddelbart overset alle de useriøse henvendelser og kun fokuseret på de mere seriøse samtaler. Så det har nok været en fejl fra min side af, at downloade en app som Tinder, og regne med seriøse samtaler.

På hvilke punkter minder mænd og kvinder om hinanden?

Vi minder om hinanden mere og mere i vores påklædning, adfærd og rent følelsesmæssigt. De mandlige og kvindelige roller i samfundet begynder så småt at smelte sammen. Kvinder kan være slagsbrødre og mænd kan få lakeret negle med farverig neglelak - kropsidealet og adfærden for sit køn er gået i opløsning og vi begynder at stjæle karaktertræk på kryds og tværs af kønnene.

Jeg har mange drengevenner og jeg har lært meget af det. Jeg har altid haft en forestilling om, at piger var det mest følsomme køn, men de senere år har jeg opdaget, hvor meget vi egentlig minder om hinanden - følelsesmæssig - vi bærer på de samme følelser - uanset køn og alder - og jeg beundrer en mand (og kvinde!) der kan vise sine følelser og kan bede om et kram, hvis tiderne er hårde.

Rul ned for at se flere billeder af Sille

Vis dette opslag på Instagram

we all need someone to hold ?

Et opslag delt af SILLE CHRISTENSEN (@sillexchristensen) den

Vis dette opslag på Instagram

lost

Et opslag delt af SILLE CHRISTENSEN (@sillexchristensen) den

Vis dette opslag på Instagram

in love with this little thing ??

Et opslag delt af SILLE CHRISTENSEN (@sillexchristensen) den

Vis dette opslag på Instagram

no need to imagine ?

Et opslag delt af SILLE CHRISTENSEN (@sillexchristensen) den

Vis dette opslag på Instagram

lonely is safer

Et opslag delt af SILLE CHRISTENSEN (@sillexchristensen) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt