Magasinet M!

Instacrush: Simone Bylund

Husker du historien fra Roskilde, hvor Simone og en veninde måtte kysse drengenes fødder efter ølbowling?

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Simone Bylund, som tidligere har været Ugens Instababe. Her fortalte hun bl.a. om et spil ølbowling til Roskilde Festival som gik helt galt. Spillet endte nemlig med, at hende og en veninde måtte kysse modstanderens fødder. Derudover fortalte hun om det at være medicinstuderende og forveksklingen med sygeplejerskerne.  

Vi har taget endnu en snak med Simone, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden. God læsning!

Vis dette opslag på Instagram

?????????

Et opslag delt af SIMONE BYLUND (@simonebylund_) den

ANNONCE

Instacrush #21: Simone Bylund

Instagram: simonebylund_

Nu er det ved at være længe siden, du sidst var på M!. Hvad er der sket siden da?

Jamen der er sket mange ting. Det allerstørste er jo, at jeg er flyttet ind til København! Det har jeg drømt om længe, og jeg kunne ikke bo mere centralt nu. Sommerferien har jeg bare brugt på arbejde og arbejde... Men, der har også været tid fil sjov med veninderne, og så er der kommet både en ny piercing og tatovering til.
 

Er du blevet færdig med din uddannelse?

Nej. Lige nu tager jeg et semester fri fra medicinstudiet, og arbejder i stedet på Roskilde Sygehus. Det er jeg super glad for, men glæder mig også til at starte i skole igen i januar. 

Din uniform - den må trække et par kommentarer i ny og næ?

Jeg ville lyve hvis jeg sagde nej! Det gør den altså... det er jo en klassiker. Der kommer engang imellem nogle meget cheasy kommentarer. 

Hvordan scorer man dig? Hvad falder du for ved en mand?

Han skal ikke være genert. Og som de fleste piger, så sætter jeg pris på et godt grin. Jeg falder helt klart for, hvis han er fremme i skoene, kan give en kæk bemærkning eller er lidt flabet, men det skal være en fin balance. Han skal hellere ikke være arrogant.

Du bliver simpelthen nød til at genfortælle historien om din og din venindes Roskilde-tur

Jamen, det var på Roskilde Festival for nogle år siden. Her spille en veninde og jeg ølbowling med hendes daværende kærestes venner. Vi spillede med deres regler, og det helt galt. De spillede med nogle helt forfærdlige regler, og vi endte bogstaveligt talt badet i øl, og inden vi endte ude i hegnet måtte vi overgive os. Vi måtte derfor på knæ, og kysse deres fødder først. 

Du er ikke bleg for at vise din flotte krop frem på IG - kommer der ikke et par kommentarer eller beskeder i indbakken engang imellem?

Jo, det gør der. Heldigvis er de fleste rigtig søde og respektfulde. I ny og næ kommer der altså også et par kommentarer, som overrasker mig. Men, hvis de er respektløse, så får de det også af vide.

Hvad er det værste en mand kan gøre i soveværelset?

Beholde sokkerne på, tror jeg? Ej det er helt klart, hvis han kun har fokus på selv at blive færdig. De fleste fyre tror, det skal foregå som i pornofilm, og er slet ikke nysgerrige efter at udforske kvindekroppen. Det bedste er, hvis han er nysgerrig!

 

Rul ned for at se flere billeder af Simone

Vis dette opslag på Instagram

??? @gooseberryintimates #???s??????????????s

Et opslag delt af SIMONE BYLUND (@simonebylund_) den

Vis dette opslag på Instagram

MONDAY is cancelled ??

Et opslag delt af SIMONE BYLUND (@simonebylund_) den

Vis dette opslag på Instagram

????????????

Et opslag delt af SIMONE BYLUND (@simonebylund_) den

Vis dette opslag på Instagram

???

Et opslag delt af SIMONE BYLUND (@simonebylund_) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce