Magasinet M!

Instacrush Sophia Poulsen: Jeg gætter på, de kommer for at se min krop

Hun giver et par fifs til jer derude om, hvordan man scorer og hvordan man bestemt ikke gør

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Sophia N. Poulsen, som tidligere har været Ugens Instababe. Hun fortalte om særligt én ting, som hitter hver gang. Birthday sex. Og det kan vi kun give hende ret i. Hun fortalte også om sin kærlighed til superhelt, og en helt specifik ting, som du gerne måtte overraske hende med på en eventuel date. 

Vi har taget endnu en snak med Sophia, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden.

Rigtig god læsning!

 
 
 
 
 
 
 
00:01 / 00:01
 
ANNONCE

Instacrush #33: Sophia N. Poulsen

Instagram: sophianathalie_

Hvad er der sket siden sidste gang, du var på M!?

Siden sidst hmm.. Der er sket meget! 

Jeg er flyttet igen igen og nu er endt i Aarhus! Ved ikke helt om jeg vil kalde det smilets by, men det regner meget. 

Sidst jeg var Ugens Instababe var jeg lige flyttet til Herning for at starte på min uddannelse, som Fashion Designer på VIA, hvor jeg gik på 1.semester. Nu er jeg snart ved vejs ende, og til december har jeg min BA i Design & Business, Fashion Design.

2019 var et år hvor jeg oplevede en del og mest godt. Jeg har været ude og rejse en del i 2019 bl.a til London, Los Angeles, Miami, Paris og Mexico - ELSKER AT REJSE og efter inspirationindsamling og selvrealisering, har jeg besluttet mig for, at jeg vil starte mit eget bærerdygtige bikini firma.

Mit nye motto er “I wanna help save the world and look hot while doing it”. Jeg glæder mig så meget til at komme igang med det. Jeg er på mit 6.semester nu, og står og skal til Los Angeles igen i praktik til april. 

Hvordan lader du en fyr vide, at du er interesseret?

Well, alle fyrer er i the friendzone indtil jeg beslutter mig for andet. Skal vide hvilken type person han er, hvilken vibe og energi han har.

Jeg kan hellere ikke have et forhold med nogen uden også at kunne være venner med ham, ellers er der ikke så meget at snakke om. Jeg er har meget travlt, så jeg er ikke den bedste til at svare med det samme, men hvis det er en person jeg kan lide, så svarer jeg næsten efter sekunder. Selvom jeg deler meget på Instagram, er jeg stadig en ret lukket person, men med de personer jeg kan lide ender jeg altid med at dele mere af min hverdag, tanker osv. Hvis man får en Meme eller et twitter opslag fra mig er det også et tegn haha. Efter min meget store obsession med musik vil man også opleve min "Smooth talking” eller mig sende musik forslag.

Hvad er det største turn-off ved en mand?

Personlighedsmæssigt er det at være motiveret et turn on! En der ved, hvad han vil og vil have. Er ikke god til drenge der bare bruger tiden på at feste, sove til klokken 12, bruge tiden på ligegyldige ting og ikke helt ved, hvad de brænder for. En der er ydmyg, men også selvsikker.

En musiksmag lig med min egen er et stort plus, hører musik største delen af mine vågne timer, så hvis man ikke kan vibe med mig, bliver det op at bakke for manden. Udseendsmæssigt så er langt hår, krøller, muskler og tatoveringer altid godt. Nu studerer jeg jo Fashion Design, så stilen må gerne være anderledes og ikke bare være det samme alle går rundt i. Jeg vil gerne se din personlighed igennem dit tøj.

Du har over 28.000 følgere på Instagram. Hvordan/hvorfor er de kommet?

Jeg har haft Instagram siden det kom ud, og har altid haft mange venner samt kendt en masse mennesker. Følgerne begyndte småt at komme i 2015 lige efter jeg blev single.  I 2017 skrev jeg et digt og vandt en tur til Los Angeles, hvor jeg var sammen med det gamle Team10, og var med i nogle Youtube videoer. Siden da er følgerne steget hurtigere. Hvorfor? Gætter på største delen kommer for at se på min krop, men bliver når de opfanger at de følger en mere der er mere end bare en pæn pige. Min Instagram har en stor personlighed, og er ikke bare en alt er perfekt facade. 

Hvad er dit bedste råd til danske mænd?

Noget af et spørgsmål til en pige der ranter ligesom Kanye. Men What to do: vær anderledes, overraskende, selv små overraskelser og oplever er vigtige.

Størstedelen af piger vil hellere have en sjov roadtrip til Mcd og have en mini fest i bilen. Kreativitet er vigtig og hvis du ikke selv har den, så findes der pinterest. Tro mig, der er allerede en masse moodboards og date inspiration.

I know what not to do: sende en piges billede af hendes selv, fra hendes Instagram, for at fortælle hende hun ser godt ud, det er altså ikke et move. Tone dine fristelser ned i pigers dm, det er ikke charmerende. Hvis du vil have nudes? Find en pige der kan lide dig. Hvis du spørger efter dem i dm er chancen for at få nudes mindre end chancen for at blive blokeret bagefter. Stop med at sende dick pics og jerk off videoer til piger der ikke spørg efter det. 

Råd i forhold til at komme i kontakt med mig, så svarer jeg ikke på DM på Instagram. Det er et crazy sted og min Snapchat er ikke offentlig. Men, hver søndag holder jeg “Sophia Sundays“ på min story, hvor I kan stille spørgsmål. 

Vis dette opslag på Instagram

They other pic didn?t fit my feed hehe

Et opslag delt af Sophia Nathalie????? (@sophianathalie_) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce