Magasinet M!

Instacrush: Steffie Dahl

"Lad nu være med at drikke jer fulde på den første date"

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen, og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder fra vores Snapchat, megetmerem. og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Steffie Dahl, som var Ugens Instababe i marts 2017. 

Hun delte bl.a. sin egen, meget sandede, ferieoplevelse, og fortalte om en uoriginal scorereplik. Det I nok bedst husker, var den mest akavede sexoplevelse, som Steffie fortalte om. Hun er nemlig ikke selv med i den, men det er hendes mor. 

Vi har taget endnu en snak med Steffie, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden. God læsning!

ANNONCE

Instacrush #7: Steffie Dahl

Instagram: steffie.r.dahl

Nu er det ved at være længe siden, at du sidst var på M!. Hvad er der sket siden da?

Siden jeg sidst var med, er jeg nu kommet godt på plads på Fyn igen. Derudover er jeg blevet færdig med min indkøbsuddannelse, og har skiftet helt erhverv til forsikring for 3 måneder siden, og det er bare et super fedt arbejde. Derudover har jeg fundet en kæreste og fået en lejlighed med ham i Odense. Som jeg nok nævnte sidst, så træner jeg en del og det holder skam stadig ved, da der nu om to uger venter sig en tur til Thailand med familien.

Du forklare sidst, at når man først lærer dig at kende, så er du slet ikke så uskyldig længere. Kan du fortælle lidt om det? Hvordan er du som person?  

Ja, når du først lærer mig at kende, så gemmer der sig noget af en spagsmager i mig. Jeg elsker at kunne hvile i mig selv og stå ved den jeg er.

Hvad er det vigtigste, du har lært om mænd?

Det vigtigste jeg har lært ved mænd er, at man ikke skal kigge på det ydre først, men hvad de har at byde ind med, og så selvfølgelig hjertet først og fremmest. Det har jeg ihvertfald erfaret mig med denne gang. Så længe de kan få en kvinde til at grine og føle sig godt tilpas, så plejer det ikke gå helt galt.

Hvad er dit bedste datingråd til os kære mænd?

Vær nu jer selv og gør ikke en date for overdrevet, for så vil kvinden bare forvente det hver gang. Vis dine gode sider og dine gentlemen tricks frem. Så er jeg sikker på, at der nok skal komme nogle gode dates! Be yourself! Og drik dig nu ikke fuld under daten!

Forklar sætningen: "Jeg har aldrig..."

Jeg har aldrig knaldet i en Berlingo nytårsaften med fyr der var yngre end mig selv... 

Rul ned for at se flere billeder af Steffie 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce