Magasinet M!

Instacrush: Streameren Sandra "Sinterbell"

I sidste ende skal fyren, ifølge Sandra, bare være sig selv. Så er hun solgt.

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen, og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder fra vores Snapchat, megetmerem. og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi streameren Sandra, også kaldet Sinterbell, som var Ugens Instababe i februar 2016.

Hun er som sagt streamer og har hele 44.000 følgere på sin Twitch, hvor hun bl.a. kommenterer League of Legends, når hun altså ikke livestreamer en omgang bodypaint. På egen krop. Vi tror ikke helt på, at det er dem alle sammen, som følger med pga. hendes viden om spil. 

Vi har taget endnu en snak med Sandra, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden. God læsning!

ANNONCE

Instacrush #11: Sandra

Instagram: sinterbell

Nu er det ved at være længe siden, at du sidst var på M!. Hvad er der sket siden da?

Det der er sket siden sidst er, at jeg har mere fokus på mit arbejde som ergoterapeut. Jeg streamer 1-2 gange om ugen, hvor jeg tilgengæld gør en del mere ud af hver livestream. Førhen spillede jeg forskellige spil, når jeg streamede. Det gør jeg ikke længere.
Nu livestreamer jeg mig selv, hvor jeg spiser, fortæller skøre historier fra mit liv, deler forskellige problemstillinger jeg kan have med fyre, samt mit dating liv og sex. Derudover laver jeg også bodypaint streams, hvor jeg maler hele min overkrop.
Jeg har selvfølgelig nipplecovers på, når jeg maler. Sidste gang malede jeg mig som heart seeker Ashe - det er en kvinde fra spillet league of legends. Derudover er jeg også nået op på 44.000 følgere på min Twitch kanal.
Wuhuu! 
Jeg streamer fordi, at jeg synes det er sjovt. Jeg synes det er fedt, at jeg kan lære en masse nye mennesker af kende, og at jeg har muligheden for at danne en masse nye venskaber. Jeg kan have det sjovt og tilbringe nogle hyggelige aftener sammen med en masse mennesker, som jeg ved, holder af mig og jeg selvfølgelig af dem.

Hvilket computerspil er i følge dig det bedste?

Jeg har mange spil, som jeg godt kan lide. Det afhænger lidt af, hvilket tidspunkt man fanger mig på. For 2 måneder siden spillede jeg konstant GTA RP. Nu spiller jeg meget Ring of Elysium, samt Dead By Daylight. Om en måned er det sikkert noget andet!

Du er professionel streamer, hvad siger fyrene til det?

Det kommer lidt an på, hvilken fyr jeg fortæller det til. Der er nogen, der reagerer med at sige: "Nå, så du sidder og livestreamer foran et kamera? Foran en masse fyre?" Så ved jeg godt, hvad de tænker på.

Så må jeg med det samme stoppe dem og sige, at det ikke er DEN slags livestream, jeg laver. Men, når fyrene høre om det, synes de, det er meget sjovt. De fleste vil gerne ind og kigge med, efter jeg har fortalt dem om det.

Hvad skal man gøre for at score dig i byen?

Man skal have et sødt glimt i øjet og vise, at jeg er den eneste pige, han ser i rummet. Så kan det måske være, at jeg bliver interesseret. Men når alt kommer til alt, så er jeg blevet scoret på mange forskellige måder. Nogen fyre har været meget lige på og andre har været mere tilbageholdende. I sidste ende, så skal fyren bare være sig selv. Det giver mest i sidste ende.

Rul ned for at se flere billeder af Sandra 

Vis dette opslag på Instagram

???

Et opslag delt af @ sinterbell den

Vis dette opslag på Instagram

Have a Nice weekend Everyone ?

Et opslag delt af @ sinterbell den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce