Magasinet M!

Instacrush Tilde: Drop legene og vis mig, hvad du vil

Kom i julestemning med endnu et Instacrush

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story, mmm.dk. 

Denne uge præsenterer vi Tilde Boe. Hun er en pige lige efter vores bog. Hvorfor? Fordi hun elsker øl. Sidst fortalte hun om et ret vildt ferieminde, der inkluderede 36 timer i det sydfranske med en gruppe fremmede soldater. Denne gang fortælle hun om, hvornår løgene på os mænd, vokser. Det kunne da været meget rart at vide. 

Vi har taget endnu en snak med Tilde, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden.

Rigtig god læsning - og husk at følge med på vores Instagram og Snapchat hele dagen. 

 
 
 
 
 
 
 
00:01 / 00:01
 
ANNONCE

Instacrush #25: Tilde Boe

Instagram: tildeboe

Nu er det ved at være længe siden, at du sidst var på M!. Hvad er der sket siden da? 

Ja, det er jo ved at være længe siden, over to år siden tror jeg? Så ja hvad er der sket...? Der er sket meget alligevel.

Sidst jeg havde takeover lå jeg på badeferie med nogle venner, og havde en lækker tan! Den har jeg så ikke mere. Men ja først og fremmest er jeg jo så blevet ældre! Men det føler jo med, og jeg nyder hvert sekund. Vi alle har jo op og nedture, - men jeg synes jeg formår at få det bedste ud af tilværelsen og nyde livet imens det udvikler sig.

Jeg bruger mine dage på det klassiske, arbejde, træning, og alle de søde elskede mennesker jeg er så heldig at have omkring mig. Jeg nyder den normale hverdag, men er også kæmpe fan af når det sker lidt andet og når jeg kan udfordre mig selv. Det får jeg mentalt sindssygt meget energi af. Det svært lige at forklare kort, hvad der er sket af store ting, men af mindre ting, så har jeg lige købt billetter til endnu et år på smukfest! Ses vi?

Hvordan fejer man benene væk under dig??

Jeg har aldrig været fan af det såkaldte “spil” og dramaet der kan følge med. Jeg er meget ligetil, så drop pisset og vis at det er mig du gerne vil. Hvis du tør at give lidt af dig selv, så tør jeg også. Sig tingene som det er, jeg er ikke en kvinde der behøves at blive pakket ind i vat. Jeg er også ret dårlig til gættelege.

Et mere normalt svar havde nok været: mega meget charme og humor. Så bliver jeg genert og blød i knæene.

Giv os mænd tre gode råd

Ikke alle kvinder har bagtanker i deres ordvalg. Jeg bruger meget ordet fin/fint, men det bliver ofte misforstået. Da mange tror der er en bagtanke og man i virkeligheden ikke mener det. Men altså jeg er oprindeligt fra Fyn, og Fyn ER fin! 

Det er super misforstået, at man får cuttet bollerne af fordi man viser en kvinde, at man er vild med hende. Tværtimod så vokser de pænt meget, hvis du spørger mig. 

Den her hører jeg fra mange piger, og jeg må sige, at jeg er enig: Drop billeder af andres babyer på fx Tinder. Det er lidt upassende. 

Får du meget opmærksomhed fra det mandlige køn? Hvordan oplever man det fra Tinder, på nettet, i byen etc.??

Jo, det kan jeg nok ikke komme udenom, MEN heldigvis ikke noget negativt!  De henvendelser jeg får på nettet eller i byen er søde, venlige og jeg tager det som et kompliment bestemt.

Tinder er Tinder, og i virkeligheden svært at dømme mænd ud fra billeder. Jeg bruger det ikke nu, men har jeg gjort, og man kan da helt sikkert møde alle typer derinde, hvilket kan være både godt og skidt. Men det har da givet nogle sjove oplevelser og bestemt også nogle ret så akavede historier.

Den bedste kompliment jeg har fået fra en tinderdate var “Du ligner dig selv fra billederne” . Og altså det skal jeg da være ærlig at sige, var den største frygt: "Tænk nu, hvis han ikke ligner, den jeg ser på billederne”. Hvilket lyder latterligt, for en fed personlighed er det lækreste, du kan finde. 

Desværre er vi i Danmark ikke så gode til at gå hen til en vi synes ser sød ud (medmindre det er efter 11 bajselademadder selvfølgelig), men ja så er det ofte, at Tinder bliver den “nemme” løsning, hvilket jo heldigvis er lykkes godt for mange.

Hvilke værdier skal din kommende kæreste indeholde??

Jeg tror ikke min liste er så meget anderledes fra andres. 

Vi ønsker vel alle at være sammen med en der respektere den vi er som person, og elsker os for den vi er, og ikke for den de ønsker vi skal være. Jeg tænker man som par, har nogle værdier man kan bidrager med hver især. Som gør at man udvikler sig individuelt, men også især i det forhold man har forelsket sig ind i. Jeg ønsker at være sammen med en, der vælger mig til, fordi han har lyst, og ikke fordi han skal.

Min klare holdning er: “Er jeg ikke noget for dig, så er du helt sikkert heller ikke noget for mig” - hvilket er helt okay! 

Vis dette opslag på Instagram

// ??...??????

Et opslag delt af Tilde Boe Petersen ? (@tildeboe) den

Vis dette opslag på Instagram

// Needed this...? #weekend

Et opslag delt af Tilde Boe Petersen ? (@tildeboe) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce