M!

Internettet går amok over denne nye sommertrend til mænd

Du kender den sexede heldragt til pigerne. Nu vil mændene lege med.

I løbet af de seneste år har vi i stigende grad set mænd hoppe med på modediller, der normalt er forbeholdt kvinder. Eksempelvis som capribukser (bukser, der er længere end shorts, men kun går ned til anklerne - kaldet manpris), sandaler (mand-daler) og leggings (meggings). Nu er der så en ny spiller på banen. Heldragter. Til mænd.

Ja, det lyder forfærdeligt, men ikke desto mindre er det blevet en realitet, efter at et firma gik efter at crowdfunde $10.000 (66.000 kroner) via Kickstarter, men endte med at få et noget større beløb i hus; nemlig $353.804 (2.356.000 kroner). Så man kan roligt sige, at internettet er på den anden ende over disse så at sige feminine dragter.

Det skriver det canadiske nyhedssite Global News.

Kickstarter - Internettet går amok over denne nye sommertrend til mænd Kickstarter

Ifølge firmaet, der har givet den nye beklædningsgenstand navnet RompHim (af det engelske ord for heldragt, romper) bliver dragten "dit yndlings-sommeroutfit" og er ideel til koncerter, stranden og afslappede gåture. Dragten fås med forskellige print og mønstre, har en brugbar baglomme med lynlås og vil blive solgt for ca. 800 kroner.

Bedst af alt er dog, at der er et 'tishul' med lynlås, som gør det nemt for manden at lade vandet. Når som helst og hvor som helst.

- Problemet for kvinder er, at de hader at gå rundt i en heldragt offentligt, for hvis de skal på toilettet, er de nødt til at tage hele dragten af, hvilket hurtigt kan blive akavet, siger Daniel Webster Clark, en af de fire medstiftere af firmaet, til magasinet GQ.

- Men for os mænd kunne vi løse det problem med en lynlås, fortsætter han.

Kickstarter - Internettet går amok over denne nye sommertrend til mænd Kickstarter

Ja ja, nok har de løst det problem, som har plaget kvinderne, siden heldragten så dagens lys for første gang på modescenen i 70'erne. Men ser man på, hvad Twitter har at tilføje i den debat, indikerer det, at gaderne ikke komme til at bugne med mænd i RompHims denne sommer.

Alligevel er det dog værd at bemærke, at første lager blev udsolgt på mindre end en uge ifølge firmaets Kickstarter-side. Så nogen har altså tænkt sig at bevæge sig ud i sådan en sag her.

Et andet firma ved navn Hologram City har efterfølgende grebet idéen om RompHims og ført den et skridt videre. Må vi præsentere blonde-shortsene, som kan bæres med matchende blonde-trøjer, der skaber illusionen om at bære en RompHim.

Internettet går amok over denne nye sommertrend til mænd

Vi er tomme for ord. Hvis det her nogensinde bliver en trend, må vi simpelthen bare erkende, at vi er blevet for gamle.

Del