M!

Iphone-coveret her hælder et varmt espresso-shot op til dig hver morgen

Hvis det kniber med at få øjne om morgenen, så er det her iPhone-cover noget for dig.

Iphone-coveret her hælder et varmt espresso-shot op til dig hver morgen

Det første, de fleste gør, når de står op om morgenen, er at gribe ud efter deres iPhone for at tjekke snaps, nyheder med mere. Men hvad nu, hvis vi fortæller dig, at du i samme ombæring kan skænke et espresso-shot til dig selv. På sengen. Og bruge dit iPhone-cover som espressokande. Lyder det ikke fucking genialt?

"Jo", tænker du sikker. "Men hvad fanden snakker du om?". Ja, vi forstår godt, at du er lidt forvirret, men ikke desto mindre er et iPhone-cover, der kan præcist det som skrevet ovenover, nemlig i støbeskeen, skriver Esquire.

Det er to unge italienere, som står bag den geniale opfindelse, der har fået navnet Mokase. Coveret fungerer sådan, at du via et indbygget batteri varmer en lille kaffe-patron op til 60 grader på cirka otte sekunder, før du hælder et 25 centiliters-espresso-shot op i din kop.

Røret, der presser espressoen, er angiveligt lavet af en blanding af aluminium og silikone, som kan klare varme væsker uden at frigøre toksiner (giftstoffer). Alt imens styrer du hele processen via en app på din telefon.

Vil du vide mere? Så se videoen herunder.

Som vi skrev i indledningen er projektet dog ikke blevet virkeliggjort endnu. De to designere søgte lidt over en halv million på Kickstarter, men indsamlingen er for nyligt blevet suspenderet af funding-sitet af ukendte årsager. Vi må dog håbe, at projektet bliver en realitet på anden vis. For det er fandeme genialt.

Del