Magasinet M!

Jackass 4 hedder Jackass Forever!

Knoxville og resten af det nu gråhårede team deler skud fra filmens første stunts

Den fjerde i rækken af Jackass-film har nu fået sin officielle titel: Jackass Forever. 

Den kommende film genforener Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren og Preston Lacy, ligesom en række nye jackasses introduceres til holdet (Er de seriøse med "forever"?)

Traileren til Jackass forever er ikke helt klar endnu, men i forbindelse med afsløringen af filmens titel, har holdet også afsløret en række fotos, af stunts der ser mere eller mindre halsbrækkende ud. 

Blandt andet får Knoxville lov til at tage endnu en tur i ringen med en rodeotyr - jeg ved ikke om I kan huske, hvor galt det gik sidst? 

ANNONCE
Johnny Knoxville i frit fald - Foto: Paramount Pictures/MTV - Jackass 4 hedder Jackass Forever! Johnny Knoxville i frit fald - Foto: Paramount Pictures/MTV

Der bliver også leget med slanger og en gigantisk kanon... 

Filmens officielle synpose lyder således:
Det originale Jackass-cast fejrer gensynsglæden med deres bedste venner og et perfekt skud mod skridtet, i endnu en runde af de Vildt absurde og ofte farlige stunts. Med lidt hjælp fra spændende nye medvirkende. Johhny og resten af holdet skubber grænserne endnu mere den 22. oktober i Jackass Forever. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt