Magasinet M!

Jake Paul afslører, hvor meget han bliver betalt for sin boksekamp mod Mike Tyson

Knasterne ruller ind!

Jake Paul og Mike Tyson-boksekampen er stadigvæk aktuel - og trods en forsinkelse og aflysning af den originale sommer-kamp, er de klar til efteråret.

Den 15. november 2024 vil en af årets mest ventede boksekampe finde sted, når den tidligere verdensmester Mike Tyson, 58 år, møder den populære YouTuber og amatørbokser Jake Paul. Kampen vil blive sendt på Netflix, og forventes at tiltrække rekordmange seere.

Jake Paul har på kort tid etableret sig som en af de mest kontroversielle og populære figurer i boksesporten. Først kendt som YouTuber og influencer, begyndte Paul sin professionelle boksekarriere i 2018. Han har hurtigt opbygget en række sejre og fået øget opmærksomhed i medieverdenen. Pauls ambitioner strækker sig dog langt ud over underholdningsindustrien. Han har gentagne gange udtalt, at hans mål er at blive verdensmester i boksning.

Paul ser kampen mod Tyson som en vigtig milepæl på vejen mod sine større mål. Han mener, at det at kæmpe mod en bokselegende som Tyson vil give ham uvurderlig erfaring.

"I denne sport er det vigtigt at være aktiv, og jeg er på vej mod en verdensmesterskab. Jeg vil kæmpe mod store navne, og så vil jeg til sidst have titlen. Det er det, jeg er her for at gøre," sagde Paul.

Mike Tyson, en af de mest frygtede boksere i historien, har været en skikkelse i sporten siden hans debut i 1985. Kendt for sin voldsomme kraft og hurtighed, blev Tyson den yngste verdensmester i heavy weight. Selvom hans karriere har haft sine op- og nedture, har Tyson forblevet en ikonisk skikkelse i bokseverdenen. Tyson har tidligere lavet comeback-kampe og har vist, at han stadig kan bringe spænding til ringen.

Det er endnu ikke klart præcist, hvor meget Tyson vil tjene på denne kamp, men det er forventet, at hans honorar vil være betydeligt.

For Jake Paul er det økonomiske aspekt af kampen også betydningsfuldt. Han afslørede for nylig, at han vil tjene $40 millioner for sin optræden mod Tyson.

Det svarer til ca. 268 millioner danske kroner!

Tab eller vind - sejren er jo allerede i hus på den deal. Vanvittigt!

ANNONCE
Del

Seneste nyt