Magasinet M!

Jake Paul kører daglig Wagyu-diæt for at blive den bedste bokser i verden

Heftig protein-pris - men er det hemmeligheden bag succes?

Jake Paul, kendt for sine kontroversielle videoer og stunts på sociale medier, har formået at skabe sig en karriere i professionel boksning. Han startede i ringen i 2020 og har sidenhen kæmpet mod og besejret flere tidligere MMA-mestre som Tyron Woodley, Nate Diaz, Ben Askren og Anderson Silva. Med en professionel rekord på 9-1-0, er Paul nu på vej til sin ellevte kamp mod BKFC-kæmperen Mike Perry den 20. juli 2024.

For at holde sig i topform har Paul gennemgået en betydelig ændring i sine spisevaner. Opvokset i Ohio med en kost bestående af junkfood som Hamburger Helper og Burger King, blev det nødvendigt for ham at ændre sin diæt, da han begyndte at bokse professionelt. Nu består hans kost hovedsageligt af hele fødevarer som æg, kartofler, bøf, kylling, yoghurt og frugt.

Og ikke mindst Wagyu - du ved, en af verdens dyreste udskæringer af oksekød.

I et interview med Men's Health fortalte han, at han 'spiste Wagyu stort set hver eneste aften'. 

En væsentlig del af Pauls kostplan inkluderer luksuriøse proteinkilder, der hjælper ham med at opretholde muskelmasse og energiniveauer. 

Denne eksklusive bøf kan koste op til 1.700 dollars for 11 pund, men for Paul er det en investering i hans præstationer i ringen.

Han nyder også røget laks og Angus oksemørbrad, som begge er rige på protein og næringsstoffer, der understøtter hans intense træningsregime.

Paul træner mellem 10 og 12 gange om ugen for at holde sig i kampform og sikre, at han kan holde sin vægt inden for cruiserweight-grænsen på 200 pund.

Denne disciplin og dedikation til både kost og træning har hjulpet ham med at opnå succes i en sport, hvor mange ikke tog ham seriøst til at begynde med.

Er det hemmeligheden bag succes i bokseringen? Wagyu?

ANNONCE
Del

Seneste nyt