Magasinet M!

Jake Paul tager pis på Mike Tyson kommentarer om hans vægt med gravid fatsuit

Paul er ude med riven!

Vi begynder at nærme os den historiske boksekamp mellem Mike Tyson og Jake Paul - og derfor begynder de sociale medier efterhånden at skrue lidt op for hypen og gimmicks op til kampen.

Paul og Tyson skulle oprindeligt have mødtes i ringen til juli, men en skade i Tysons lejr aflyste kampen på ubestemt tid - kort efter blev kampen heldigvis sat i kalenderen og planlagt til 15. november.

Jake Paul er ikke bange for at få internettets pis i kog med forskellige videoer og udtalelser - han ved godt, at der er mange, som har et horn i siden af ham.

Og hvorfor ikke udnytte dette? 

Jake Paul er igen i gang med at skabe overskrifter - denne gang med en mærkværdig video, der har sat spekulationerne i gang blandt hans fans. 

I en ny video ser man Paul iført en fatsuit, hvor han løfter falske vægte. Som om det ikke var underligt nok, ses Paul senere sidde på en sofa og spise kylling, mens han hører Tyson omtale ham som "fed". 

Denne episode er ikke første gang, Paul har talt om sin vægtforøgelse forud for kampen mod den legendariske bokser. Han har tidligere nævnt, at han planlægger at bulke op til over 100 kg for deres kamp i sværvægtsklassen. Dog ser det ud til, at denne dragt er en del af hans trolling-taktik, en måde at skabe opmærksomhed og måske psyke sin modstander på.

Mens mange fans undrer sig over, hvad der foregår, er det tydeligt, at Jake Paul bruger sin vanlige sans for showmanship til at skabe hype omkring kampen. Om det er en del af hans strategi til at distrahere Tyson, eller bare endnu et humoristisk stunt, er stadig uklart. Men en ting er sikker: bokseverdenen og fansene er spændt på at se, hvordan opgøret mellem Paul og Tyson vil udspille sig i ringen.

Tjek videoerne ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt