Magasinet M!

Jake Paul vil stille op som kandidat for USA til at vinde OL-guldmedalje i 2028 i boksning

Har han, hvad der skal til?

Jake Paul, den tidligere YouTube-sensation og nuværende bokser, har netop sat sig et ambitiøst mål: At kæmpe om en guldmedalje ved OL i 2028. Denne meddelelse markerer et nyt kapitel i Pauls sportskarriere, som i de seneste år har været præget af både kontrovers og bemærkelsesværdige præstationer.

Paul, der først blev kendt som en YouTube-stjerne, har de seneste år omfavnet en boksekarriere og har hurtigt opbygget et navn i sportens verden. I løbet af 2024 har han trænet med Team USA's boksere og deltaget i forberedelserne til kommende internationale konkurrencer. Hans interesse for olympisk boksning er dog blevet skæmmet af skuffende præstationer fra det amerikanske bokseteam i de seneste OL.

I en ny Instagram-post har Paul afsløret sine planer om at deltage i de kommende Sommer-OL i 2028. Han udtalte, "Jeg vil deltage. Jeg er træt af at vente på, at Team USA skal vinde endnu en guldmedalje. Jeg vil gøre det, hvorfor ikke? 2028, OL, du hørte det her først, guldmedalje."

For at realisere dette mål vil Paul først skulle kvalificere sig gennem en kvalifikationsturnering, før han kan kæmpe om medaljer i OL. Men hans ambitioner stopper ikke ved OL; Paul har også sat sig som mål at kæmpe om en verdensmesterskabstitel i boksning i 2025.

Han udtaler, "Jeg tror på, at jeg i 2025 sandsynligvis vil være verdensmester. Jeg føler mig klar til det indenfor de næste par måneder, og jeg vil sandsynligvis gå efter det i 2025. Det er virkelig bare mine Gud-givne evner og vilje til at gøre dette."

Om han vil nå sine mål i 2025 og 2028, vil blive et af de store spørgsmål i de kommende år. Men én ting er sikkert: Jake Paul har sat kurs mod nye højder i sin boksekarriere, og hans kommende bestræbelser vil uden tvivl blive fulgt med stor interesse - for både fans og haters!

ANNONCE
Del

Seneste nyt