Magasinet M!

Jake tilbyder Mike Tyson 34 millioner kroner ekstra i hans kontrakt, hvis han kan klare mere end fire runder i ringen

En dårlig undskyldning for ikke at blive slået ud i runde 1?

Jake Paul er ude med et flabet tilbud til Mike Tyson i deres kommende fight til november. Og det kan måske blive lidt ekstra krymmel og spænding i kampen - men det kan også betyde noget, vi måske har frygtet - at kampen måske skjult er lidt rigged fra starten. 

Den 27-årige YouTuber-turned-professionelle bokser har givet Tyson en ret lukrativ potentiel kontraktbetingelse, der kan give ham hele 5 millioner dollars ekstra - men det kræver, at han ikke bukker under for Jake Pauls pres i ringen. 

På TikTok meldte Jake Paul ud, at han tilbyder Mike Tyson, hvad der svarer til 34 millioner kroner ekstra i hatten - hvis han kan udholde distancen i mere end fire runder mod Jake Paul. 

I en video, hvor Paul praler med stakke af penge på sin mave, siger han: “Mikey, Mikey, hvis du kan holde dig i mere end fire runder, så giver jeg dig ekstra 5 millioner dollars.” Men der er et twist: “Hvis ikke, så skal du få en tatovering, der siger ‘Jeg elsker Jake Paul’. Deal eller no deal?”

Det er endnu uvist, hvordan Tyson og hans team vil reagere på tilbuddet.

Hvad tænker vi om tilbuddet? Skal Mike Tyson bare gå med på den og gå all-in, eller hvem smider du pengene på?

Kampen er planlagt til den 15. november og har været undervejs siden den første planlagte dato i juli, som måtte udsættes, da Tyson ikke kunne træne på grund af sygdom.

Du kan se Jake Pauls flabede tilbud til Mike Tyson herunder:

@betr Deal or no deal ? #miketyson #jakepaul #boxing #paultyson ? original sound - Betr
ANNONCE
Del

Seneste nyt