Magasinet M!

James Gunn fyret fra Guardians of the Galaxy 3

Gunn får ikke lov til at fuldføre trilogien.

Guardians of the Galaxy 3 skulle have startet optagelserne til efteråret 2018 med James Gunn tilbage i instruktørstolen for at afslutte trilogien.

Men det er hermed blevet umuligt, da han er blevet fyret af Disney Studios' formand Alan Horn.

Det sker på baggrund af nogle stødende tweets, som er blevet fundet på hans Twitter-profil - tweets han har lagt online for mange år siden!

De omhandler åbenbart nogle lettere usmagelige jokes omkring pædofili og voldtægt, som kommer ind i søgelyset i forbindelse med, at Gunn er en stor kritiker af Donald Trump. 

Så i bund og grund har Trump - uden man selvfølgelig kan sige, at det er ham, der har gjort det - i bedste House of Cards-stil fundet noget på James Gunn, som kan banke ham lidt på plads.

Tweetsene blev fundet af The Daily Caller, hvorefter han blev konfronteret til sin præsentation til Comic-Con.

"Denne stødende attitude og disse stødende udtalelser opdaget på James' Twitter-feed kan ikke forsvares og de passer ikke sammen med de værdier, vi har i studiet. Nu har vi fjernet vores samarbejde væk med ham", fortæller Horn i en udtalelse efterfølgende.

Hvis man havde disse social media-detektiver dengang, folk på redaktionen var teenagere, så ville folk da himle op over, hvilke sjove ting jeg fik skrevet på gode gamle Arto!

Men okay, hvis man kigger på nogle af kommentarerne, så virker det også til, at vi har fingrene i nogle ret heftige og upassende jokes i sin tid.

Men anyways, Gunn er fyret - ER Guardians nu ødelagt?

Selv forsvarer Gunn sig med følgende Tweet:

ANNONCE
Del

Seneste nyt