Magasinet M!

Janni fra Paradise Hotel 2011

Hun er den ældste af hotellets deltagere, visse vil mene den lækreste!

(c) Connery.dk - Fotograf Christian Grüner! - Janni fra Paradise Hotel 2011 (c) Connery.dk - Fotograf Christian Grüner!

Så er tiden kommet til endnu en omgang Paradise Hotel - nu sæson 7. Det betyder damer i bikini fire dage om ugen i TV. Sex, intriger, forhåbentligt dumme og sjove kommentarer, taktik og naturligvis masser af Paradise Babes her på Connery.dk!

Vi har knoklet, udnyttet kontakter, netværk og andet godtfolk for jeres skyld de sidste par uger! Vi starter ud med en serie med Janni, den 27 årige sygeplejerske, som oprindelig kommer fra Esbjerg! Det her er vist grund nok til, at komme til skade!

Janni, hvorfor lige Paradise Hotel?

Jamen jeg synes det hele var blevet lidt trivielt, med arbejdet og det hele. Jeg manglede noget udfordring og tænkte, at det kunne da være meget sjovt! Min mor og lillesøster var lidt betænkelige, men min far synes det var helt okay. Han sagde. at han sikkert selv kunne have fundet på, at deltage i sine unge dage!

Er der noget du fortryder?

Nej der er ikke noget jeg fortryder, men det har været meget hårdt, især efter vi er kommet hjem. Jeg har fuldtidsarbejde (red. Sygeplejerske), og der har været mange ting, der skulle passes sammen. Men det har været en fantastisk oplevelse!Hvor er du om 10 år?

Jeg ved det faktisk ikke. Måske har jeg en mand og børn, måske er jeg single... Det vigtigste for mig er egentlig bare, at jeg er lykkelig!

- Hvordan ser drømmefyren ud?

Høj, veltrænet, mørkt hår, mørke øjne...  

ANNONCE
Undertegnede må endnu engang tage et slag på selvtilliden. Briller, lidt øldunk og blå øjne er bare ikke nok til at imponere sygeplejersken fra Frederiksberg! Desuden kom jeg for sent til photoshoot, så der var hverken makeup artist eller Janni i undertøj!! - Janni fra Paradise Hotel 2011 Undertegnede må endnu engang tage et slag på selvtilliden. Briller, lidt øldunk og blå øjne er bare ikke nok til at imponere sygeplejersken fra Frederiksberg! Desuden kom jeg for sent til photoshoot, så der var hverken makeup artist eller Janni i undertøj!!
Hvordan er det, at se sig selv på Tv for første gang?

Det er egentlig okay, jeg er nok ikke så skrap i virkeligheden, men jeg synes egentlig, de har fået klippet det meget godt sammen. Det viser meget godt den jeg er - og det siger mine venner også.5 hurtige:- G-streng eller Hot Pants - Det er efter humør!

- Forfra eller bagfra? - Ha ha, det svarer jeg ikke på!

- 2 piger eller 2 fyre? - 2 fyre!

- Er du højlydt i sengen? - Ha ha ha, ingen kommentar!

- Porsche eller Lamborghini? - Porsche!Hvordan er det at være blandt de første, som ryger ud fra Hotellet?

Jamen man tænker bare, at det er ikke sandt! Det er svært at tro på og det er lidt blandede tanker. Men sådan er spillet jo!Sådan kære Conneryanere! Nyd galleriet!
ANNONCE
Info:
Foto: Christian Gruner
Del

Seneste nyt

Annonce