Magasinet M!

Japanerne vil åbne virkelighedens Jurassic Park

Snart vil du kunne opleve og røre Velociraptorer, en Allosaurus og Tyrannosaurus Rex. Vi har sagt det før, og vi siger det gerne igen: De er skøre, de japanere!

Japanerne vil åbne virkelighedens Jurassic Park

Forestil dig, at du som en anden Sam Neil kunne besøge en park, hvor gigantiske og brølende dyr, som egentlig har været uddøde i 65 millioner år, rendte rundt. Altså som i virkelighedens Jurassic Park. Det bliver til en vis grad nu til virkelighed. I hvert fald, hvis det står til japanerne.

Det japanske firma On-Art Corporation viste i starten af november brølende og trampende dinosaurer frem på en scene midt i Tokyo. En præsentation af firmaets vision om at skabe en park i stil med netop Jurassic Park.

Bevares, ikke med fuldblods-DNA-skabte dinosaurer, men med robotter lavet af ægte fossiler og kulfiber. Direktør og entreprenør Kazuya Kanemaru vil nemlig skabe parken med det lidt akavede navn "Dino-A-Park", hvor fans altså kan opleve de vilde væsener på første hånd, skriver The Telegraph.

ANNONCE

Idéen til parken opstod, efter Palmersaurus, en dinosaurtematisk forlystelsespark, åbnede i Queensland, 2013. Her er dinosaurerne ikke lige så livlige, men netop dette er målet med "Dino-A-Park".

Ifølge Kanemaru forventes det, at byggeprojektet kan starte i 2017, og at det herefter vil tage fem år at bygge. Vi besøger med glæde "Dino-A-Park" i 2022.

Se præsentationen fra Tokyo i videoen herunder.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt