Magasinet M!

Japansk sex

Japanere er underlige. Men vidste du, at de var SÅ underlige??

Japansk sex

Af: Morten Greve


...det ved fotografen Joan Sinclair i hvert fald efter at hun igennem et år har taget billeder af den japanske sexindustri, der næstefter bilindustrien er landets største. Billederne, hun har taget, er blevet til bogen ?Pink Box?.

Hvor vi herhjemme kan snige os til skjulte bordeller, lidt spanking og måske et kostume og en fetich-fest i ny og næ, så er japanernes tilgang til feticher og købesex langt mere organiseret? og selvom sexindustrien ikke officielt er lovlig, så er lovene omkring sexindustrien i Japan så mudrede, at politiet sjældent har mulighed for eller interesse i at skride ind.


Joan Sinclair har bl.a. besøgt Kabuchiko ? Japans største sex-distrikt ? og er blevet imponeret over hvor hvor, avanceret og crazy den er ? for den japanske sexindustri leverer som en selvfølge fantasier, der i vesten ville blive betegnet som halvkriminelle og perverse ? fra trusseløse piger i skoleuniform, over sexede tegneseriefigurer til avancerede sexchikane-scenarioer, hvor chefer kan udleve deres fantasier om sekretær-sex. Industrien (ofte styret af den japanske mafia, yakuzaen) har investeret enorme summer i at fantasierne er så realistiske som mulige med store lokaler, kostumer og masser af mega-yen placeret i reklamer, så lige præcis deres klub eller fantasi-lokale bliver det nye populære hotspot.

Bogen ?Pink Box? giver et sjældent indblik i en mega-industri, der normalt er strengt utilgængelig for udlændinge. Nuancerne i industrien er nemlig for svære at forstå for outsidere ? lidt for mange har stukket næsen (og andre ting) ind i steder, hvor de ikke skulle, for derefter at skåret eller tævet lysten væk til nogensinde længere at besøge etablissementet eller Japan. Det er dårlig forretning for både landet og sexindustrien.

Hvis du vil få et indblik i den meget, meget underlige verden, så kan du se nogle af billederne fra ?Pink Box? her.

Du kan også købe bogen her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE