Magasinet M!

Jay Cutler - Verdens største muskelbundt

Amerikanske Jay Cutler er større end en gennemsnitlig smartcar og har vundet verdens mest prestigefyldte bodybuilder-konkurrence fire gange - alligevel er de gamle damer ikke bange for ham.

 

Jeg voksede op på en gård i Massachusetts i USA. Jeg begyndte på bodybuilding, fordi jeg allerede som ret ung var muskuløs uden nogensinde at have trænet.

Da jeg var 21, var mit køleskab fyldt med æg. Mange æg. Jeg spiste 140 æggehvider om dagen. Der var stort set ikke plads til andet.

Jeg mindes aldrig at have spist junkfood på McDonald's. Det gør ikke noget godt for kroppen.

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været fuld. Så lang tid er det siden. Jeg husker, at de kammerater, der kom over, var skuffede over, at jeg aldrig havde øl.

Om jeg kan være i en Kia? Hvad tror du selv?

ANNONCE
Jay Cutler - Verdens største muskelbundt

 

Jeg har aldrig tabt kampen om armlænet i flyet. Aldrig nogensinde. Og jeg kommer aldrig til det.

Jeg læste engang, at jeg ikke var den største bodybuilder nogensinde. Det er måske det dummeste, jeg nogensinde har læst om mig selv.

Min træner, som jeg har arbejdet med, siden jeg var 18, sagde engang til mig, at jeg skulle have tålmodighed. Tålmodighed er vejen til succes. Han havde ret. Det er det bedste råd, jeg nogensinde har fået.

Jeg vidste, jeg var den bedste, da jeg vandt Mr. Olympia første gang. Når du vinder den mest prestigefyldte bodybuilder-konkurrence flere gange, er det de færreste, der kan argumentere mod, at du er den bedste.

ANNONCE
Jay Cutler - Verdens største muskelbundt

 

Min største konkurrent er Ronnie Coleman. Takket være ham, var jeg i starten kendt som den evige toer, fordi jeg tabte til ham adskillige gange. Men til sidst lykkedes det. Det tog bare lidt længere tid, end jeg havde regnet med.

Fordi jeg blev nummer to så mange gange, opnåede jeg en form for status som underdog, når jeg stillede op mod Coleman. Og alle kan godt lide at holde med underdog'en. Det har givet mig min enorme skare af fans.

Da jeg trænede op til Mr. Olympia, trænede jeg fire timer om dagen fordelt over fire gange. Til sammenligning spiste jeg fem timer i løbet af en dag, svarende til 6-7 hovedmåltider og over 5.000 kalorier. Fire måneder i streg.

Hvis du vil være verdens bedste, kræver det dedikation. Mr. Olympia bliver holdt i Las Vegas, så for at undgå at at bruge unødvendig tid på rejsedage, besluttede jeg mig for at flytte til Las Vegas..

ANNONCE
Jay Cutler - Verdens største muskelbundt

 

De gamle damer bliver ikke bange, når de ser mig på gaden. Når man bor i Las Vegas, er der intet, der skræmmer folk.

Jeg tror ikke på, at bodybuildere er født med et naturligt talent for at blive store og muskeløse. Bodybuilderes succes ligger i deres evne til at gå ned i detaljen. Du skal være 100% dedikeret.

Den største fejl, jeg ser i fitnesscenteret, er folk, der træner med alt for tunge vægte i alt for lang tid. Alt over en time er spild af tid. Og bliver du ved, nedbryder du musklerne.

Det var engang en fyr, der sagde til mig, at han ville ønske, han havde mine gener. Det er den dummeste undskyldning , folk har. At de bruger deres gener som undskyldning for manglende resultater.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE