Magasinet M!

Jeanett Hjorth

Connery.dk Babe maj 2006 - Hun er fræk med det rette glimt i øjet, og synes at Angelina Jolie er super sexet...

Så for katten, så skete det. Mit første interview med en af de berygtede Connery Babes. Til de af jer der ikke ved hvem jeg er, er jeg Connery.dk's nye Baberedaktør, så det er mig I forhåbentlig kommer til at elske og hade i fremtiden! Jeg skal i øvrigt gøre mit bedste for månedens babe ikke bliver ved med at komme for sent...

ANNONCE
Jeanett Hjorth
En SKØN onsdag eftermiddag havde jeg aftalt at mødes med Jeanett nede på den skamløs romantiske Café Sommersko. Jeg var kommet lidt tidligt og valgte at sætte mig udenfor og vente på hende, med et køligt glas Sauvignon Blanc - ja ja, lidt klasse har man vel.
 
Alt imens jeg fik sippet mig langsomt igennem mit glas, og sad og osede af fransk kultur, drejede hun omkring hjørnet og i bedste Jerry Maguire stil, 'she had me at hallo', klædt i klassisk sort og det skulle senere vise sig, at mit første indtryk af hende som den søde pige snart skulle blive vendt til det fakta, at Jeanett Hjorth er en rigtig femme fatale.

Jeanett Hjorth er 21 år og bor sammen med sin søster. Om en uges tid planter hun sin studenterhue fast omkring sit hoved efter 3 år på Roskilde Handelsskole. Det hun elsker mest her i verden er sine heste, og hun er nok det, vi andre ville kalde hestefreak. Jeg tror dog personligt, at grunden til, at hun elsker sine heste så meget er, at hun er en personificering af en vildhest. Vild af sjæl, vild i hjertet, og selvom hun aldrig rigtig kan tæmmes, så er hun kærlig mod andre så længe hun selv modtager den fornødne kærlighed.

Fortæl mig lidt om den Ferrari hest du har tatoveret?
Som lille overhørte jeg tit min far sidde og råbe og skrige inde i stuen når formel 1 var i fjernsynet, og jeg blev meget interesseret i, hvad der dog kunne få ham til at gå så meget op i en sport. Da jeg så, at Ferrari var det hold han holdte med, ja så var det ikke svært at vælge hvad der skulle være min yndlingsbil.

Hvad laver du i din fritid?
Jeg arbejder som danser på forskellige diskoteker, og det elsker jeg. Sådan rigtig komme ud og få rørt mig og brænde af, mens jeg får lov til at være drøn sexet.

Nævn dine 3 yndlingsting?
Elsker selvfølgelig mine heste og min søster og familie, men sex er også en stor del af mit liv. Uheldigvis er der ikke mange fyre derude som kan tøjle mig i sengen.

Den må du lige uddybe?
Jamen er meget underdanig i sengen og skal helst styres rundt og der er desværre ikke mange fyre derude som kan magte den opgave. Ja de siger godt nok de kan, men når det kommer til stykket så får jeg ikke den behandling jeg gerne vil have i sengen. Jeg vil tæmmes og bruges i sengen, så fyren skal sgu være oppe på mærkerne, hvis han skal have nogen chance hos mig.

Hvad er det pinligste du har prøvet?
For er par weekender siden blev jeg smidt ud af Emma, fordi jeg havde sex på toilettet. Det var fandme pinligt, men forlod stadig stedet med et lille smil på læben.

Hvad skal en fyr sige til dig i byen for at få din opmærksomhed?
Ja han skal i hvert fald ikke byde mig på en drink, da jeg ikke drikker særlig ofte. Han skal heller ikke komme med en dumsmart bemærkning og et kækt smil. Nej hvis han kan finde en balance der hedder naturlig rar og flink med et CHARMERENDE smil, og være oprigtig og snakke med mig, ja så ville det være en anden sag. Og så gør det heller ikke noget at han ser godt ud.

Resten af interviewet sad vi bare og sniksnakkede og jeg må sige at jeg blev mere og mere draget af hende. Mest fordi at hun oprigtig ikke er som andre piger, men nok også, fordi alt nyt er spændende. Men som den professionelle, objektive og GARVEDE reporter jeg er, så forholdt jeg mig objektiv og nøjedes med at give hende et kærlig kram på vejen ud af cafeen.

For at opsummere mit møde med Jeanett Hjorth, så er hun en fantastisk pige med ben i næsen. Hvis vi levede for 40 år siden, ville hun være en den pige i Morten Korch filmen, som altid svarede drengene igen og have en lige så stor kæft som Dirch. Jeg glæder mig til at støde på Jeanett igen, for tøsebarnet skylder mig en dans ;-)

(Allerede en dans på dit første Interview - du er en stodder René: Connery Redaktionen)

Læserservice:

Fotograf: Christian Grüner
Wallpapers: 1024x768 | 1200x800 | 1600x1200

Månedens Connerybabe:
Hvis du kender en pige, eller selv har lyst til at være månedens Connery.dk babe, tilbyder vi en GRATIS fotosession med makeupartist. Du/hun skal kunne komme til København, hvor billederne vil blive skudt. Send et vellignende billede af dig selv/pigen. Vi forbeholder os retten til at udvælge de bedste kandidater i mellem de indsendte billeder. Send dit billede til dotgeil@dotgeil.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt