Magasinet M!

Jeff Bridges skal tackle en kidnapning i første trailer til The Old Man sæson 2

Gensyn med hit-serien!

74-årige Jeff Bridges er langt fra færdig med action-genren og gav os lidt af en overraskelse på seriefronten tilbage i 2022 med serien The Old Man.

The Old Man er en tv-serie fra 2022, hvor Jeff Bridges spiller hovedrollen som Dan Chase, en tidligere CIA-agent, der har levet i skjul i årtier. Serien følger Chase, der bliver tvunget til at flygte, da en lejemorder opdager hans opholdssted. Efter mange år som en usynlig mand, må Chase konfrontere sin fortid og de fjender, han troede, han havde efterladt bag sig.

Mens han undslipper forskellige trusler, krydser hans vej med FBI-agenten Harold Harper, spillet af John Lithgow, der har sine egne motiver for at opspore Chase. Serien udforsker temaer som aldring, loyalitet og de moralske konsekvenser af et liv fyldt med vold og hemmeligheder.

The Old Man kombinerer spænding og intense actionsekvenser med dybere karakterudvikling. Jeff Bridges leverer en stærk præstation som den aldrende, men stadig farlige, Dan Chase, der forsøger at beskytte både sig selv og sin datter, mens han navigerer gennem en verden, hvor gamle alliancer og fjendskaber truer med at ødelægge hans forsøg på at finde fred. Serien blev godt modtaget for sin komplekse fortælling og Bridges' imponerende skuespil.

Nu er første trailer til sæson 2 endelig landet - og her følger vi igen Chase i samspil med Harold (Lithgow), der skal opklare en kidnapning, som den store cliffhanger i sæson 1.

Og det er bare hvilken som helst - men Emily Chase!

Tjek traileren ud herunder - den varsler samme, sprængfarlige stil og en Bridges i topform. Sæson 2 starter ud på Hulu d. 12. september:

 
ANNONCE
?si=znVNUpGUoEXefvT3
Del

Seneste nyt