Magasinet M!

Jeremy Clarkson slår i dag dørene op for sin gastropub på farmen

Skal du have en kold med Jeremy Clarkson?

I dag, den 23. august, åbner Jeremy Clarksons længe ventede pub, The Farmer’s Dog. For dem, der følger med i Clarkson’s Farm, er det endnu et kapitel i Clarksons eventyr, hvor man kan komme forbi og købe både grøntsager, øl og cider.

Pubben ligger på hans gård i Oxfordshire, hvor han med sit crew har omdannet en tidligere pub til en moderne gastropub med fokus på lokale råvarer og en rustik atmosfære.

Pubben er placeret på en fem hektar stor grund og inkluderer en stor udendørs terrasse samt en stor teltudvidelse for ekstra pladser. Menuen tilbyder et udvalg af klassiske pubretter samt specialiteter, der bruger friske ingredienser fra lokalområdet.?

Selvom der er stor spænding omkring pubens åbning, er der allerede begyndt at opstå trafikproblemer. Ifølge lokale beboere, der besøgte området i weekenden, var den nye parkeringsplads hurtigt fyldt op, og køen til gårdbutikken var over to timer lang. En beboer kommenterede på sociale medier:

“Det er fantastisk, at Clarkson bringer liv til den gamle pub, men trafikmøllen er allerede begyndt at køre over gevind. Det var en katastrofe ved gårdbutikken, og det ser ikke ud til at blive bedre med åbningen.”

En anden lokal borger foreslog med et glimt i øjet:

“Vi kunne måske få brug for tre spor på A40 for at håndtere den ekstra trafik og parkering,” især når man ser på det store telt, der er blevet opsat på den fem hektar store grund til dagens festligheder.

I et forsøg på at dæmpe problemerne har Oxfordshire County Council arbejdet tæt sammen med Clarksons team. Kommunen har iværksat en række foranstaltninger, såsom forbedringer af gangstierne for at sikre, at besøgende kan benytte den nærliggende busservice, og de har opfordret til at undgå parkering på vejkanter. Desuden vil parkeringen blive overvåget, og der kan blive indført yderligere kontrol, hvis det bliver nødvendigt.

Så, er du klar til at tage en tur til The Farmer’s Dog denne weekend? Hvis du har tålmodighed til at overvinde trafikknudepunkterne, venter en ny oplevelse med Jeremy Clarkson i centrum.

Hvem skal have en øl med Clarkson?

ANNONCE
Del

Seneste nyt