Magasinet M!

Jessica Alba er nødt til at drikke tequila, inden hun indspiller sexscener

Stjernen afslører hvordan hun har det med at lave kærlighedsscener

Det er ved at være et stykke tid siden, at vi sådan for alvor har set Jessica Alba i Hollywood. 

Men det er der en god grund til, den 38-årige skuespillerinde, har nemlig både haft travlt med at være mor - og er sidenhen gået hen og blevet en ret succesfuld iværksætter, hun er nemlig medejer af The Honest Company - et varemærke der sælger bæredygtige produkter til hjemmet - og det er en virksomhed der er over en milliard dollars værd. 

Men hun dukker alligevel op fra tid til anden, og senest har hun medvirket i en podcast, sammen med sin mand - hvor hun kom omkring skuespilsfaget.

ANNONCE

Hendes mand, sagde i podcasten, at han havde det meget svært ved, når hun skulle indspille sexscener med Hollywood hunks - men Alba fejede ham af, og sagde at det slet ikke er noget hun nyder (Men det skal man vel sige?).

Hun fortsatte med at forklare, at det altid var meget kunstige situationer, og at det føles meget akavet, når både instruktøren og hele crewet følger med i sceancerne, der ofte skal filmes igen og igen, fra mange forskellige vinkler. 

Podcast-værten stemmede i, og sagde, at hun ville have brug for et shot tequila, hvis hun skulle gøre den slags - hvorefter Alba sluttede sig til, og fortalte at hun rent faktisk er nødt til at have en skarp eller to, inden indspilningen af den slags scener kan påbegyndes.

Et par af de mest prominente herrer, som Alba har været nødt til at filme den slags scener med, er Pierce Brosnan og Bruce Willis. Her indrømmer Alba, at det er et par meget attraktive gentlemen, men at det stadig føles meget 'weird'.

ANNONCE

Jessica Alba er lige nu aktuel i tv-serien LA's Finest - en kvindelig buddy-cop actionkomedie, der er er en slags spirituel spinoff af Bad Boys. 

Del

Seneste nyt