Magasinet M!

Jessica B er fri igen!

Hende den kristne fra tv har slået op med kær'sten

Jessica B er fri igen!

Ret lækre Jessica Biel, som du måske husker fra I Den Syvende Himmel (den der kristne serie på TvDanmark... eller Kanal 4 eller Kanal 5 eller... nej, vi kan heller ikke finde ud af det...), eller måske husker du hende fra Blade 3: Trinity... eller måske fra Texas Chainsaw Massacre... du kan jo se hvem hun er på billedet og så se om du kan huske hende. Altså.

Anyway... hun er i hvert fald blevet fri på markedet.

Hendes "skuespiller"-ekskæreste Chris Evans (vi bruger ordet skuespiller frit), som du måske kan huske fra the Fantastic Four. Det var ham, der spillede Johnny Storm/The Human Torch - Ikke fordi Fantastic Four var særligt meget værd at huske... måske udover for den anden Jessica... altså ikke Jessica Biel, men Jessica Alba... du ved hende der i den tætsiddende dragt... som kunne blive usynlig. Hvilket var totalt åndssvagt, for det eneste der gjorde Fantastic Four værd at se, var jo Jessica Alba. Dumt. I hvert fald var det ham, der kunne brænde og skyde med flammer og tog for meget tid på kameraet, hvor vi hellere ville se Jessica Alba. Taber.

Anyway... Jessica Biel er nu blevet single og det er jo dejligt. For hun er lækker. Ikke på Jessica Alba-måden... for hun er jo SMOKING HOT... men faktisk ikke ringe?

I hvert fald kan du checke den aggressive unge dame ud her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE