Magasinet M!

Jizz in my pants

Aber dabei, de kan sgu da også bare lade være med at se så pisse lækre ud. Du kender det helt sikkert selv, og hvis du ikke gør... så omgåes du en flok halvklamme damer, og det skal du altså holde op med!

Dump fra Youtube.com - Jizz in my pants Dump fra Youtube.com
Det var en lørdag aften, og jeg skulle såd'n tis! Sætningen synges højt inden du læser videre.

Well, det var faktisk en lørdag, da det skete for mig første gang. Hun var så mægtig lækker, og jeg havde flækket en halv flaske love potion no. 1; også kaldet Gammel Dansk. Jeg var på dette tidspunkt begyndt at hælde øl indenbords, da hun pludselig sad på mit skød og vrikkede til musikken.

Pludselig skete det, lortet gik af i mine bukser, og med en smal mine kneb jeg læberne og mine øjne  sammen. Jeg  strammede af naturlige årsager mavemusklerne, og bøjede mig frem mod pigen. Hun kiggede på mig, som for at se om jeg skulle brække mig, og jeg måtte lave en hurtig udmelding om, at hun var så lækker, at jeg lige var kommet i mine bukser.

Always try, then try some more - og omend det nok var det mest latterlige forsøg på at score, så faldt blondinen sgu for det... Hun synes "det var sødt!" 

- det faktum at hun efterfølgende viste sig, at være en sæk kartofler i sengen, betød ikke så meget, eftersom jeg på et eller andet mentalt plan, havde fået hvad jeg kom efter.

Denne lille anekdote, leder mig så til grunden, til at jeg kom i tanke om den lørdag aften. Nemlig at min kammerat Claus skød mig et link til nedenstående Youtube video. Åh ja. Fagre nye verden!
ANNONCE
Jeg kom i mine bukser!
Del

Seneste nyt