Magasinet M!

Joan Divine - Nøgen blondine

Hun ville se det som en udfordring at ende på en øde ø og derudover fortæller hun også om den erotiske branche. Læs også hvorfor hun foretrækker 2 piger og nyd billederne i galleriet!

Joan Divine - Nøgen blondine
Hvad laver du til hverdag?

Jeg arbejder sammen med SamsoePhotography, hvor jeg styler hår, outfit, poseringer og lægger makeup på alle vores piger. Vi skyder billeder til Side 9 - Se&Hør og vores eget Divine Models.

Divine models bliver et nyt babe site, med masser af piger uden alt for meget tøj på. Udover det vil der være behind the scenes med pigerne og så går jeg selv bag om en masse ting i den erotiske verden med et koncept der kommer til at hedde Divine tv.

Ud over det rejser jeg til USA til næste år. Her skal jeg være med i Thats hot magazine, og så skal jeg have skudt en del billeder med forskellige fotografer, nu når jeg alligevel er derovre.

Jeg prøver desuden også at få en agent i USA og skal til møde med LA direct models når jeg der.

Ja og så har jeg lige været med i årets side 9 pige.
ANNONCE
Joan Divine - Nøgen blondine
Hvordan slapper du bedst af?

Jeg slapper bedst af hjemme sammen med min kæreste og vores 3 hunde til en film. Det er rigtig hygge.

Ellers går jeg heller ikke af vejen for et skønt ophold med spa og wellness.

Hvilke 3 ting ville du tage med på en øde ø?

Hvis jeg skulle ud på en øde ø, ville jeg nok kun tage min tandbørste med. Udover det ikke rigtig noget. Jeg ville se det, som en udfordring, ikke en hyggetur.

Beskriv dig selv privat med 3 ord?

Hvis jeg skal beskrive mig selv med 3 ord, er det:

- Hjælpsom - Jeg er altid klar til at hjælpe andre før mig selv.

- Sjov
- Man kan ikke undgå at have det sjovt sammen med mig. Jeg laver altid gak og gøjl.

- Perfektionist - Ja det må ligge til mit stjernetegn. Jeg kunne aldrig finde på at gøre noget halvt.
ANNONCE
Hvad er godt og skidt ved den erotiske branche?

Danmark er ikke bedste sted for det jeg laver. De fleste mener, at hvis man smider tøjet og laver nøgen- billeder, så kan man ikke andet end det. Fordommene er mange om at man har haft en dårlig barndom og har været dårlig i skolen - smiler Joan.

Jeg kan kun ryste på hovedet af de mennesker. Man kan nemlig lave lige hvad man vil her i livet. Folk burde klappe hinanden noget mere på skulderen i stedet for. Man kommer ikke langt med at svine folk til, det er livet altså for kort til.

Derimod er USA ethundrede gange bedre. Vi kunne virkelig lære noget af dem. De ser ikke på nøgenmodeller på samme måde som vi gør i Danmark. Derovre er der meget prestige i jobbet.

De fleste herhjemme kender jo kun Playboy, men der er tonsvis af blade og tvshows og almindelige spillefilm, hvor de bruger nøgen modeller. Så man kan komme rigtig langt i USA.

2 fyre eller 2 piger og hvorfor?

2 piger helst. Jeg syntes det er meget mere udfordrende og spændende. I min optik kan man jo godt være sammen med en pige, selvom man har en kæreste. Jeg laver også billeder med piger på min hjemmeside, og jeg skal også lave Girl/Girl billeder næste gang jeg tager til USA.Bag kameraet eller foran kamerat og hvorfor?


Jeg elsker at være foran kameraet - men det kan jeg jo ikke blive ved med altid. Derfor er jeg glad for, at jeg har fået Divine production op at køre, så jeg også kan være bag kameraet.

Sommerferie eller vinterferie og hvorfor?

Jeg elsker at stå på ski, men den mulighed sluttede desværre sidst jeg var afsted da jeg fik en knæskade.

Jeg er ikke vild med at ligge og dase på stranden, det er for kedeligt for mig. Derfor passer USA godt til mig, der kan jeg både få sol og arbejde på samme tid.
ANNONCE
Mere:
Se babe-profil for Joan Divine med flere billeder
Del

Seneste nyt