Magasinet M!

Job som tester af sexlegetøj?

Når man tager arbejdet med hjem!Job som tester af sexlegetøj?

Danskerne har aldrig været vildere med sexlegetøj end nu. Derfor har web-shoppen Winkwink.dk taget initiativ til et populært koncept fra udlandet, hvor personer bliver betalt for at afprøve og anmelde frækt lingeri og sexlegetøj. Den danske sexshop har derfor indrykket jobopslag på siden, henvendt til danske kvinder, mænd samt par, som er interesseret i at teste shoppens mange produkter, mod betaling. I annoncen efterspørges alle slags køn, aldre og civilstatusser. Dette skyldes at shoppen gerne vil indsamle indtryk fra alle potentielle kunder for at, i sidste ende, at kunne give kunden den bedste købsoplevelse.

Folkene bag web-shoppen fortæller:

”Vi ved at rigtig mange førstegangskøbere er på herrens mark, når det gælder ting til natbordsskuffen og derfor vil vi ikke kun videregive vores viden, men også danskernes egne erfaringer med vores produkter” Siger direktør Kristoffer Hjerrild, der selv har stor erfaring i branchen. Han begrunder det nye tiltag som et forsøg på at opnå en endnu bedre service, med mere detaljerede beskrivelser, som er i øjenhøjde med forbrugeren. ”Vi har på nuværende tidspunkt allerede forsøgt os med testere og har derigennem fået rigtig god og positiv respons fra vores testpersoner. På baggrund af disse erfaringer vil vi derfor rigtig gerne udvide vores antal af testpersoner, da det fungerer godt.”

Er det et job for dig?

Jobopslaget kan findes lige her. 

ANNONCE

Om dig
Jobbet vil være lige dig hvis du..
- Er åben overfor test af frækt lingeri, sexlegetøj mm.
- Deler vores passion for frækt lingeri/sexlegetøj
- Er god til at formulere dig vedr. vores varer
- Er nysgerrig efter at prøve nye varer
- Er god til at formulere dig skriftligt 

ANNONCE
Job som tester af sexlegetøj?
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt