Magasinet M!

Jobannonce fra Verdensudstillingen i Dubai: Hotel tilbyder seks måneders hotel, mad og lommepenge

Alternativ tjans som lyder ret drømmeagtig

Da statsminister Mette Frederiksen indtog podiet til pressemødet omkring regeringens reformudspil 'Danmark kan mere I', hvor formålet er at øge beskæftigelsen, udtalte hun: "Vi skal aflive den sejlivede myte, at det at gå på arbejde skal være lystbetonet."

Hvis du ikke kan nikke genkendende til det udsagn, er der her en mulighed, som muligvis er interessant for dig. 

Denne jobannonce som er udsendt af hotelkæden Rove Hotels, sender dig til Dubai og Verdensudstillingen Expo 2020, og det lyder som noget, der godt kunne bære en snert af et lystbetonet arbejde. 

Jobbet går i sin enkelthed ud på at dække førstehåndsoplevelser fra Verdensudstillingen, som finder sted 1. oktober 2021 til 31. marts 2022. 

Her skal man også dække: "madoplevelser, shows, nationaldagsfejringer, innovationer og meget mere. Samtidig får man adgang til adskillige andre attraktioner, events og aktiviteter i Dubai i perioden."

Jobbet aflønnes med gratis overnatninger i hele perioden på Rove Hotel i Dubai, adgang til måltider på restauranten The Daily, 5000 AED om måneden i lommepenge (ca. 8500 kroner), adgang til podcaststudie og et sæt kameraudstyr fra Nikon. 

Stillingsbetegnelsen hedder 'Rove Reporter', og ansøgninger til jobbet sendes til [email protected]. Her beder hotelkæden om, at man medsender links til sociale medier og et portfolio. 

Ansøgningsfristen er 12. september 2021. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce