Magasinet M!

Jokeren fra Suicide Squad skræmte sine medspillere med verdens klammeste gaver

?Jared Leto, der spiller Jokeren i den kommende DC-klassiker Suicide Squad, sendte under optagelserne ulækre og underlige gaver til sine medspillere for at intimidere dem.

At dømme ud fra den seneste trailer til DC-klassikeren Suicide Squad får vi en rablende vanvittig og helt igennem psykopatisk Joker at se. Bare synet af hans skinnende sølvtænder og opspilede øjne skræmmer løgposen helt op i halsen på seerne (med mindre de ikke har en løgpose, naturligvis).

Netop det med at skræmme har manden bag Jokeren gjort meget ud af. Jared Leto, der spiller Jokeren i Suicide Squad, fik en fiks - og syg - idé, allerede inden optagelserne til filmen begyndte. For at tænke mest muligt som den skøre og syge Joker og for at skræmme sine venner og fjender, sendte Jared Leto klamme gaver til medspillerne.

Will Smith, der spiller Deadshot, og Margot Robbie, der spiller Harley Quinn, fik for eksempel tilsendt levende rotter, analkugler og brugte kondomer. Det fortæller Jared Leto til mediet E!.

Leto sendte også de syge 'gaver' for at skabe et element af overraskelse og uforudsigelighed. Akkurat som den rigtige Joker gør. Med andre ord: Leto gik all in på at være Joker fra begyndelsen.

Hør, hvad Leto ellers siger om de syge gaver i videoen herover.

ANNONCE
YouTube - Jokeren fra Suicide Squad skræmte sine medspillere med verdens klammeste gaver YouTube

Will Smith fortæller til E!, at Leto praktisk talt levede som Jokeren inden og under optagelserne, og at han på intet tidspunkt så noget til Leto, før optagelserne begyndte. For han var fuldstændig fokuseret på at blive i Joker-rollen.

"Han satte virkelig barren. Han lavede ikke sjov med det. Han var dødalvorlig som skuespiller. Han gik 100 procent ind i sin karakter," siger Will Smith til E!.      

Se, hvor syg Jared Letos Joker er i Suicide Squad, når den får premiere i august.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE