Magasinet M!

Jon Bernthal vender tilbage som The Punisher i den næste Daredevil-serie

One batch, two batch...

"One batch, two batch. Penny and dime." - der går umiddelbart ikke længe, inden vi igen skal høre Jon Bernthal gennemfræse The Punishers remse, for den hævngærrige lejesoldat er blevet bekræftet til et fortsat liv i MCU. 

Jon Bernthal vender officielt tilbage til Marvel Cinematic Universe som The Punisher i den kommende serie Daredevil: Born Again. 

Den nye Daredevil-serie genoptager Charlie Cox i hovedrollen som Daredevil/Matt Murdock, efter allerede at have haft en rolle i Disney+-serien She-Hulk: Attorney at Law. 

Daredevil: Born Again hæver indsatsen, og serien der nu er sat i produktion, er begyndt at tikke ind med officielle navne på IMDB-siden. Her kan vi se, at Bernthal vil vende tilbage som The Punisher i en stor del af serien.

The Punisher sluttede sit run på Netflix efter blot to sæsoner, og det tyder på, at der stadig er masser af potentiale tilbage i den voldelige karakter - også skrevet ind i den fortsat officielle MCU-historie

Daredevil: Born Again er ikke ment som en direkte sæson 4 af Cox oprindelige Netflix-serie. Det er heller ikke en full-on reboot - men en fortsættelse af Matt Murdocks historie i MCU. 

Vincent D'Onofrio vender også tilbage til MCU som Wilson Fisk, også kendt som Kingpin, efter hans optræden i Hawkeye. 

Hverken Deobrah Ann Woll eller Elden Hanson er bekræftet til at genoptage deres respektive roller som Karen Page og Foggy Nelson.

Daredevil: Born Again er planlagt til premiere på Disney+ i 2024, med en første sæson på 18 afsnit. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt